Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sperăm ca în zilele următoare să semneze". Clubul care îi oferă contractul lui Constantin Budescu!

"Sperăm ca în zilele următoare să semneze". Clubul care îi oferă contractul lui Constantin Budescu!

Astra Giurgiu

Comentarii

Directorul sportiv al Astrei, Bogdan Mara, a anunţat că cei din conducerea Astrei nu au renunţat la prelungirea contractului lui Constantin Budescu.

Astra îi oferă prelungirea lui Constantin Budescu

Contractul lui Constantin Budescu expiră în lunile următoare, dar Astra pregăteşte o ofertă prin care să-l facă să rămână la Giurgiu:

“Budescu e liderul nostru, căpitan de echipă, un jucător de mare valoare. Şi sperăm să rămână alături de noi şi să ne ajute în continuare, pentru că noi sperăm în continuare că ne vom lupta pentru un loc de play-off. Sperăm ca în zilele următoare să semneze şi prelungirea”, a declarat Bogdan Mara.

Budescu pare că are alte planuri. Gigi Becali îl aşteaptă la FCSB

Gigi Becali îl doreşte la FCSB pe Budescu, pentru a juca în centrul atacului, dar clauza de reziliere a fotbalistului Astrei l-a făcut să aştepte.

Totuşi, Budescu a anunţat că va deveni liber, moment în care FCSB l-a putea lua gratis: "V-am spus, mă gândesc să joc cât mai bine aici. Dacă o să vină vreo ofertă, e cu atât mai bine. Nu e nicio ofertă clară. Ce să ceară? (n.r. - conducerea Astrei). Mai am două luni şi sunt liber, vor fi liber de contract. Nu cred că mai are rost să vorbim despre milioane de euro sau sute de mii.

O să fie un meci foarte frumos (n.r. - Dinamo - FCSB), e acea rivalitate. Mă duc acasă şi mă uit la meci", a declarat Constantin Budescu, la finalul victoriei cu Voluntari.

Afla mai multe despre: constantin budescuastracontract budescu astrafcsb 

viewscnt
Articole similare