Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sperăm să întâlnim Steaua în Europa!” Un sponsor din Premier League face valuri: ”Ne cerem scuze românilor!” :)

”Sperăm să întâlnim Steaua în Europa!” Un sponsor din Premier League face valuri: ”Ne cerem scuze românilor!” :)galerie foto

Premier League

Comentarii

The Sun a remarcat că Burnley şi-a pus sponsor o firmă de pariuri din China, a cărui nume are stârneşte amuzamentul românilor. Un oficial al casei de pariuri şi-a cerut scuze dacă vreun român se simte ofensat de această denumire.

Burnley este sponsorizată de o casă de pariuri din China, LaBa360, iar The Sun scoate în evidenţă că românii se amuză din cauza denumirii: ”Burnley a fost acuzată că joacă jenant - după ce a apărut informaţia că numele noului sponsor înseamnă ”masturbare” în limba română”, notează jurnaliştii englezi.

Informaţia a ajuns până la conducerea casei de pariuri, iar purtătorul de cuvânt a oferit o declaraţie pentru The Sun: ”Ne cerem scuze poporului român dacă se simte ofensat, dar sperăm că oricine vede partea amuzantă a acestei excentrităţi lingvistice”. Cei de la The Sun notează că reprezentanţii casei de pariuri şi-ar dori să întâlnească Steaua în cupele europene, ”pentru că s-ar putea să fie mai amuzant pentru toţi”.

The Sun a încercat să obţină şi o declaraţie de la Burnely, dar aceştia s-au abţinut de la orice comentariu.

Afla mai multe despre: burnelycasa de pariuripremier league 

viewscnt
Articole similare