Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Sperăm să intrăm în play-off”. Cel mai bun fotbalist al lui Dinamo din meciul cu Astra debordează de optimism | VIDEO

„Sperăm să intrăm în play-off”. Cel mai bun fotbalist al lui Dinamo din meciul cu Astra debordează de optimism | VIDEO
Comentarii

Diego Fabbrini începe încet, dar sigur, să îşi pună ampreenta în jocul lui Dinamo. Italianul în vârstă de 29 de ani a strălucit în partida câştigată de roş-albi, cu astra, scor 2-0, iar acum vrea să ducă echipa până în play-off.

Abia după plecarea lui Dan Nistor de la Dinamo a început să iasă la rampă şi Diego Fabbrini. Cu şase prezenţe în tricoul roş-alb, dar fără vreun gol marcat sau fără vreo pasă decisivă, playmakerul italian şi-a purtat echipa spre victorie în faţa Astrei. 

Fabbrini a scos şi penaltyul din care Dinamo a deschis scorul în minutul 65. Fotbaliştii lui Uhrin sunt acum pe locul 8, cu 31 de puncte, cu patru mai puţine decât Viitorul, ocupanta ultimului loc de play-off.

„Era important pentru noi, pentru că ştim că trebuie să câştigăm toate meciurile ca să sperăm să intrăm în play-off. Cred că a fost un meci greu, dar echipa a făcut un joc foarte bun, împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din campionat. Suntem fericiţi şi trebuie să continuăm în acest fel.

Trebuie să avem mentalitatea de a lua meci cu meci. Acum ne recuperăm, ne odihnim şi de mâîine începem să ne gândim la următorul meci”, a declarat Diego Fabbrini la finalul meciului dintre Dinamo şi Astra. 

Afla mai multe despre: dinamoastrafabbrini 

viewscnt
Articole similare