Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Speranţă pentru fanii lui Dinamo. Un nou investitor a intrat pe fir şi este gata să preia clubul din Ştefan cel Mare

Speranţă pentru fanii lui Dinamo. Un nou investitor a intrat pe fir şi este gata să preia clubul din Ştefan cel Mare

Dinamo București

Comentarii

Radu Birlică a anunţat că un investitor turc ar putea să o preia pe Dinamo.

Speranţă pentru fanii lui Dinamo

Radu Birlică le dă speranţe fanilor de la Dinamo şi prin declaraţia pe care a făcut-o cu privire la un nou investitor care este aproape de a prelua clubul din Ştefan cel Mare şi de la a-l salva din mâinile spaniolilor.

Un nou investitor a intrat pe fir şi este gata să preia clubul din Ştefan cel Mare

Directorul de marketing al celor de la Dinamo a vorbit pentru cei de la GSP despre situaţia financiară a clubului. Radu Birlică a spus că la finalul lunii martie echipa din Ştefan cel Mare ar putea semna un contract prin care un om de afaceri turc ar prelua "câinii" şi cu care s-a negociat şi la finalul lui 2020.

"Sunt vremuri grele, grele de tot. Spaniolii nu au mai apărut, DDB încearcă să rezolve problemele şi să strângă banii de tot. E o situaţia pe care nu am mai întâlnit-o la niciun club în 12 ani.

Pasul cel mai important e să luăm licenţa. Pe viitor, da, e nevoie de un investitor. Discuţia cu investitorul turc a fost, nu vreau să spun acum de ce nu s-a închis contractul. Turcii au fost de acord, dar a fost reticenţă financiară şi nu am vrut să închei acel contract în decembrie. Mai ales că spaniolii erau cum erau. Îmi era frică de un aspect financiar cerut de ei.

A rămas să reluăm discuţia la finalul lunii martie sau în aprilie. Da, se poate realiza acordul. Şi atunci s-ar fi făcut dacă eram de acord. A fost o chestie financiară. Da, mi-a fost frică. Nu pot da detalii. Spaniolii erau doar după furat şi după bani şi mi-a fost frică să fac acel contract", a declarat Radu Birlică pentru GSP.

Cine este omul de afaceri turc

Abdullah Kigil are 77 de ani şi este un om de afaceri din Turcia care are o companie care îi poartă numele şi care se ocupă cu vânzarea hainelor, fiind o firmă importantă care are un total de 225 de magazine în toată lumea.

Abdullah este şi vicepreşedinte la Fenerbahce de 11 ani şi este pregătit să sponsorizeze Dinamo.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare