Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sponsorul unei echipe din Liga 1, investiţie istorică. Proiectul desprins din filmele SF

Sponsorul unei echipe din Liga 1, investiţie istorică. Proiectul desprins din filmele SFgalerie foto

Superliga

Comentarii

Sponsorul unei echipe din România va realiza o investiţie istorică pentru România, în cel mai mai proiect de acest fel.

Partenerul unei mari echipe din România va investi nu mai puţin de 700 de milioane de euro într-un proiect gigant, cel mai mare de acest fel din Europa de Sud-Est şi cel mai important din ţara noastră.

Investiţie istorică făcută de sponsorul unei echipe din Liga 1

La începutul acestui sezon, CFR Cluj a reuşit să atragă un sponsor care va investi o sumă istorică pentru România. Este vorba despre Transilvania Smart City, cel mai mare proiect imobiliar dezvoltat în ţara noastră.

Potrivit profit.ro, investitorii proiectului Transilvania Smart City vor cheltui nu mai puţin de 700 de milioane de euro pentru acest proiect.

Complexul imobiliar va fi dezvoltat în Cluj şi va cuprinde aproximativ 10.000 de apartamente, un mall, şcoli, supermarketuri, hotel, spaţii de birouri, parcuri, săli de conferinţă etc.

Practic, este vorba despre un oraş mai mic construit de la zero, care va avea absolut toate dotările unei localităţi din secolul XXI.

Conform sursei citate, în primă fază vor fi construite 800 de apartamente, un aparthotel, o creşă, magazine, restaurante, un supermarket, o bancă, o sală de sport, un parc şi o cafenea. Lucrările la prima fază a proiectului ar trebui să fie gata în maximul 2 ani.

Ulterior, vor fi demarate şi celelalte faze ale proiectului. În final, noul complex imobiliar ar trebui să ofere în jur de 10.000 de apartamente şi locatarii ar urma să se bucure de toate facilităţile oferite de un oraş modern.

În plus, în plan există şi câteva proiecte ce par desprinse din filemele SF. Livrările ar urma să se facă aici cu drona, iar drumul la aeroportul din Cluj, care se află la o distanţă de aproximativ un kilometru, ar urma să se realizeze cu telegondola.

Conform profit.ro, investiţia totală va fi de aproximativ 700 de milioane de euro, cel mai mare proiect de acest gen din România.

Printre investitori se află şi Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării, care de altfel a fost cea care a anunţat începerea lucrărilor la proiectul istoric din Cluj:

”Să fie într-un ceas bun! Pentru cârcotaşi, preţurile sunt printre cele mai mici de pe piaţa clujeană. Iar finanţarea este transparentă, prin fonduri de investiţii din afara ţării, în principal”, a anunţat Elena Udrea.

Transilvania Smart City este şi sponsor la CFR Cluj

În urmă cu aproximativ 4 luni, investitorii Transilvania Smart City au decis să-şi promoveze proiectul şi prin intermediul fotbalului românesc. Aceştia au decis să o sponsorizeze pe CFR Cluj, campioana României.

”Clubul CFR 1907 Cluj şi Transilvania Smart City, cel mai mai mare proiect imobiliar din Europa de Sud-Est, sunt încântaţi să anunţe semnarea unui parteneriat de viitor”, au anunţat cei de la CFR Cluj, în urmă cu aproximativ 4 luni.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare