Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SPORT REPORT | Miercuri, de la 21:00, Mirel Rădoi vine la Telekom Sport. Noul selecţioner de la U21 este invitatul lui Silviu Tudor Samuilă

SPORT REPORT | Miercuri, de la 21:00, Mirel Rădoi vine la Telekom Sport. Noul selecţioner de la U21 este invitatul lui Silviu Tudor Samuilă

Program TV

Comentarii

Miercuri, de la 21:00, Silviu Tudor Samuilă îl va avea ca invitat pe Mirel Rădoi, într-o ediţie specială a emisiunii Sport Report. Noul selecţioner de la U21 va vorbi despre obiectivele pe care şi le-a propus la echipa de tineret a României.

Mirel Rădoi a ajuns selecţioner la doar 37 de ani. În martie, fusese numit manager sportiv al naţionalei de tineret iar acum federaţia a decis ca acesta să îi ia locul lui Daniel Isăilă, plecat în Arabia Saudită, la Al Hazim.

Care sunt planurile lui Rădoi şi cum îşi propune să califice echipa naţională U21 la Campionatul European aflăm împreună, miercuri de la 21:00, la Telekom Sport.

Primul meci pe banca naţionalei U21 a României pentru Mirel Rădoi va fi Portugalia - România, în 7 septembrie, meci contând pentru preliminariile Campionatului European U21 de anul viitor, găzduit de Italia şi San Marino.

Tricolorii U21 sunt neînvinşi şi ocupă poziţia a treia în grupa preliminară, de unde se califică direct la turneul final doar prima clasată. Cele mai bune patru din nouă ocupante ale locurilor secunde vor disputa un play-off pentru a stabili încă două selecţionate care merg la EURO. 

Afla mai multe despre: mirel radoitelekom sportsport report 

viewscnt
Articole similare