Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sporting - Dinamo 31-32. Dinamoviştii s-au impus în Portugalia, dar au ratat matematic calificarea în optimi VIDEO

Sporting - Dinamo 31-32. Dinamoviştii s-au impus în Portugalia, dar au ratat matematic calificarea în optimi VIDEO

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti a învins vineri, în deplasare, formaţia portugheză Sporting, scor 32-31 (17-12), în meci restant din etapa a 7-a a European League.

Dinamo a intrat cu avantaj de cinci goluri la pauză după ce s-a desprins la scorul de 12-13. Handbaliştii români au marcat de patru ori şi au dus scorul de 12-17 la finalul primelor 30 de minute.

Repriza a doua a continuat în acelaşi ritm până spre mijlocul ei. Sporting s-a apropiat la un singur gol, ba chiar a reuşit să egaleze la 22.

Într-un final incendiar de meci, Dinamo a reuşit să păstreze un avans minim şi s-a impus la final cu 32 la 31.

Dragoş Hanţâru şi Răzvan Gavriloaia au făcut un meci excelent contra portughezilor. Principalii marcatori ai partidei au fost Valdez 7 goluri, pentru Sporting, respectiv cei doi, Hânţaru şi Gavriloaia, câte 5, pentru Dinamo Bucureşti.

În urma acestei victorii, Dinamo are şapte puncte şi ocupă locul cinci în clasament. Sporting este a patra cu opt puncte. În ciuda victoriei, Dinamo Bucureşti a ratat matematic calificarea în optimile European League, deşi mai au un meci de disputat în Grupa B. Forul continental i-a acordat lui Sporting victoria la masa verde cu Fuchse, pentru că nemţii nu pot face deplasarea în Portugalia. Ultima etapă din grupe, a 10-a, va avea loc în 2 martie, când Dinamo va juca în deplasare, cu Tatran Preşov.

Apoi, primele patru clasate în fiecare din cele patru grupe se vor califica în optimile de finală, în care vor juca pentru sferturi şi, ulterior, Turneul Final Four.

Afla mai multe despre: dinamosportingeuropean league 

viewscnt
Articole similare