Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sportivii nevaccinaţi nu vor primi viză pentru a participa la Australian Open. Declaraţia oficială a şefului statului Victoria

Sportivii nevaccinaţi nu vor primi viză pentru a participa la Australian Open. Declaraţia oficială a şefului statului Victoria

Tenis

Comentarii

Sportivii nevaccinaţi nu vor primi viză pentru a participa la Australian Open, a anunţat şeful statului Victoria, Daniel Andrews.

"Nu cred că jucătorii nevaccinaţi vor obţine viza pentru a veni aici. Dar, dacă o vor obţine, sigur vor sta în carantină mai multe săptămâni", a declarat Andrews.

Djokovic, care are în palmares 20 de titluri de Grand Slam, la fel ca rivalii săi legendari Roger Federer şi Rafael Nadal, nu a dorit să dezvăluie dacă s-a vaccinat sau nu şi a declarat săptămâna aceasta că nu este sigur că îşi va apăra titlul la Melbourne din cauza restricţiilor impuse de autorităţi la acest turneu.

Statul Victoria, care în această săptămână urmează să încheie trei luni de lockdown, a inclus sportivii profesionişti în categoria persoanelor obligate să se vaccineze, fără a clarifica dacă acest lucru se aplică şi sportivilor străini sau din alte state australiene.

Graniţele Australiei au fost închise pentru cetăţenii străini în timpul pandemiei de Covid-19, dar autorităţile au emis vize pentru sportivi şi staff-urile lor pentru evenimentele internaţionale, inclusiv ediţia de anul acesta a turneului Australian Open, desfăşurată în februarie.

Restricţiile pentru Melbourne vor fi relaxate de vineri, când se aşteaptă ca rata de vaccinare a locuitorilor statului Victoria să ajungă la 70% din populaţia adultă. În continuare, persoanele nevaccinate nu vor putea asista la evenimente sportive şi nu vor putea merge la restaurante şi baruri.

Afla mai multe despre: australian open 

viewscnt
Articole similare