Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sportivul georgian care a agresat un agent de securitate a fost exclus de la Jocurile Paralimpice

Sportivul georgian care a agresat un agent de securitate a fost exclus de la Jocurile Paralimpice

Alte sporturi

Comentarii

Zviad Gogotchuri, judoka din Georgia, a fost exclus de la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, după ce a fost arestat în această săptămână pentru că a agresat un agent de securitate, relatează Kyodo News.

Un alt sportiv georgian, care înainte de incident a consumat alcool alături de Gogotchuri, a fost suspendat trei zile de la antrenamente.

De asemenea, delegaţia Georgiei prezentă la Tokyo a primit un avertisment.

Zviad Gogotchuri a fost arestat, luni, la Tokyo, în timp ce se afla în carantină cu delegaţia sa. El a fost acuzat că a agresat şi a rănit grav un agent de securitate al hotelului în care era cazat.

Sportivul în vârstă de 34 de ani, medaliat cu aur la categoria 90 kg în 2016, l-ar fi rănit grav pe angajat, sărind pe el şi punându-l la pământ. Victima s-a ales cu o coastă ruptă.

Potrivit Kyodo News, atacul ar fi avut loc după ce agentul de securitate le-a cerut mai multor sportivi georgieni să păstreze liniştea. Aceştia consumau băuturi alcoolice pe hol şi făceau mult zgomot.

Delegaţia georgiană pentru Jocurile Paralimpice (24 august - 5 septembrie) se află în carantină la un hotel situat lângă Aeroportul Tokyo Haneda, deoarece unul dintre membrii săi a fost testat pozitiv cu coronavirus.

 

Afla mai multe despre: zviad gogotchuri 

viewscnt
Articole similare