Experiențe împreună.
You are here:

Handbal

VIDEO | Victorie pentru Euro! România A, cu motoarele turate la maxim pentru competiţia iernii în handbalul feminin Play Play

Echipa naţională de handbal feminin a României a câştigat Trofeul Carpaţi, după o pauză de cinci ani. Prima reprezentativă a învins selecţionata secundă a României, scor 33-24. Medalia de bronz i-a revenit campioanei olimpice, Rusia, care a pierdut surprinzător în prima zi în faţa României B şi a jucat finala mică în compania Serbiei.

VIDEO REPORTAJ | Cum s-a transformat în superstiţie pentru dinamovişti ieşitul la cafea Play Play

Despre handbaliştii de la Dinamo se ştie că au avut şi au în continuare un an 2018 de excepţie. O dată cu schimbarea antrenorului s-au schimbat multe pentru roş-albi care au câştigat titlul deşi nu le dădea nimeni nicio şansă, a început apoi sezonul european, cel mai bun din ultimele decenii. Cu siguranţă există destule secrete în spatele performanţelor lor. Pe unul dintre ele l-am aflat şi noi şi am mers personal să vedem despre ce e vorba.

FOTO | Vizită surpriză la hotelul României. Contra, alături de selecţionerul Muntenegrului. Amintiri cu Adrian Mutu şi o fostă câştigătoare de Liga Campionilor

Întâlnirea dintre Muntenegru şi România de marţi seară este decisivă pentru a stabili cineva va termina grupa pe locul al doilea. În plus, "tricolorii" mai au şanse, pur teoretice, la primul loc şi calificarea mai departe. Înaintea meciului, Cosmin Contra a fost vizitat de selecţionerul Muntenegrului, alături de care au rememorat ultima întâlnire.