Experiențe împreună.
You are here:

SPOT | Cristina Neagu, la mare căutare în reclame. În ce direcţie se îndreaptă jucătoarea CSM-ului!

SPOT | Cristina Neagu, la mare căutare în reclame. În ce direcţie se îndreaptă jucătoarea CSM-ului!

Spot

În fiecare săptămână, Ioana Scărlătescu îţi prezintă rubrica SPOT pe www.telekomsport.ro. La SPOT privim industria sportului dintr-o perspectivă diferită şi analizăm performanţele marilor staruri din această lume dincolo de terenul de joc.

Orice poveste are nevoie de un erou, iar un sportiv cu notorietate şi cu performanţe notabile exact asta devine pentru marea majoritate. Motiv pentru care brandurile utilizeaza imaginea acestor oameni pentru promovarea produselor.

Este şi cazul Cristinei Neagu, iar în episodul de astăzi din Spot vorbim despre brandul jucătoarei care se luptă pentru a obţine pentru a patra oară titlul de "cea mai bună handbalistă din lume". Dar şi despre câteva din celelate campanii în care este implicată. Astăzi avem Tedi versus RedBull, sau "aşa nu" şi "aşa da".

Comentarii
viewscnt
Articole similare
EDITORIAL Silviu Tudor Samuilă | Scheletele din spatele casei lui Burleanu

Ionuţ Lupescu o să câştige alegerile FRF din primul tur, lejer. Este un zvon care circulă din ce în ce mai intens prin lumea fotbalului şi care, într-o oarecare măsură ar explica felul în care şi-a dus campania Răzvan Burleanu în ultima lună. Acţiunile actualului preşedinte FRF nu sunt cele ale unui om sigur pe cele peste două sute de adeziuni cu care se lăuda pană de curând.