Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Spune-mi te rog că e doar un coşmar”. Mesajul cutremurător al fiicei lui Martin Tudor după dispariţia fostului portar | FOTO

„Spune-mi te rog că e doar un coşmar”. Mesajul cutremurător al fiicei lui Martin Tudor după dispariţia fostului portar  | FOTOgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Imediat după decesul lui Martin Tudor, imaginea cu fostul portar având-o în braţe pe fiica lui la titlul câştigat de Steaua în 2005 a făcut înconjurul internetului.

La 15 ani de la acel eveniment, Carla Tudor nu mai este o fetiţă, ci o adolescentă în toată regula. Cu toate acestea, fiica fostului goalkeeper a fost devastată de vestea că tatăl ei s-a stins în viaţa la vârsta de doar 43 de ani.

„Tăticul meu cel drag... Nu îmi vine să cred ce se întâmplă, spune-mi te rog că e doar un coşmar.... Spune-mi că nu e adevărat. Vei fi mereu în inima mea. Te iubesc”, a fost mesajul însoţit de câteva fotografii, pe care l-a postat  Carla Tudor pe contul ei personal de Facebook.

Pentru Carla Tudor, vestea morţii tatălui său a picat cum nu se poate mai prost. Pe 2 aprilie, fiica lui Martin Tudor urmează să îşi serbeze ziua de naştere, împlinind 19 ani.

Martin Tudor a murit la doar 43 de ani. Tragedia care a zguduit fotbalul românesc

Sportul românesc a fost lovit de o nouă tragedie. În vârstă de 43 de ani, Martin Tudor a decedat în dimineaţa zilei de 30 martie 2020, după ce a suferit un infarct.

Fostul portar al Stelei se afla la Reşiţa şi s-a simţit rău după ce s-a ridicat de la masă, iar familia a chemat imediat ambulanţa. Medicii nu au mai putut face însă nimic şi au constat decesul în jurul orei 10:00.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: tudorcarla tudormartin tudorsteaua 

viewscnt
Articole similare