Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

St. Johnstone - Rangers 2-2. Pas greşit în lupta pentru titlu al echipei lui Gerrard. Meci modest făcut de Ianis Hagi

St. Johnstone - Rangers 2-2. Pas greşit în lupta pentru titlu al echipei lui Gerrard. Meci modest făcut de Ianis Hagi
Comentarii

Rangers a remizat, 2-2, în deplasare cu St. Johnstone şi a făcut un nou pas greşit în lupta pentru titlul de campioană în Scoţia.

St. Johnstone - Rangers 2-2 (Hendry 8, May 80 / Kamberi 50, Aribo 70)

Ianis Hagi nu a mai reuşit să aibă aceeaşi performanţă ca în meciul din Europa League, cu Braga, semn că îi place mai mult să joace pe Ibrox Park. Pasele lui Ianis nu au fost fructificate de colegii săi, iar şuturile internaţionalului român nu au mai găsit la fel de uşor poarta. În cele din urmă, el a fost schimbat de Steven Gerrard în minutul 78. 

Rangers rămâne cu 64 de puncte după 27 de meciuri, iar distanţa faţă de Celtic se măreşte. Joi, Rangers joacă în deplasare cu Braga, după ce a câştigat cu 3-2 în tur. Meciul va fi în direct, la Telekom Sport. 


Echipele de start:

  • St. Johnstone: Clark - Ralston, Kerr, McCart, Booth - Wright, McCann, Butcher, Wotherspoon - Hendry, May
  • Echipă de start Rangers: McGregor - Tavernier, Katic, Goldson, Halliday - Aribo, Jack, Arfield - Ianis Hagi, Morelos, Kent.

Min. 90+5 Final!

Min. 80 Goool St. Johnstone! May egalează. Ianis Hagi a fost scos de pe teren în urmă cu două minute. 

Min. 74: Ocazie mare de gol pentru Rangers! Morelos ratează lamentabil, din trei metri lateral dreapta.

Min. 70: GOOOOLLL RANGERS! Kamberi ridiculizează un adversar în flancul stâng, scapă de marcaj şi centrază în careu, acolo unde Aribo împinge balonul în poartă.

Min. 69: Rangers, aproape de gol! Kamberi, egoist, nu îi pasează lui Ianis Hagi, singur în careu, fără marcaj, preferă să tragă la poartă şi o face slab, pe portar, care respinge.

Min. 67: Ocazie imensă pentru St.Johnstone. McGregor respinge greu cu piciorul, precum un portar de handbal.

Min. 50: GOOOLLL Rangers! Proaspătul intrat Kamberi a marcat un gol superb. Ianis Hagi, activ în faza premergătoare golului.

Min. 46: Canadianul Arfield a pătruns prin apărarea adversă, însă a şutat peste poartă.

A început repriza secundă!

Pauză: St. Johnstone - Rangers 1-0

Min. 39: Ocazii peste ocazii pentru Rangers. Tavernier trimite în blocaj, din apropiere, după care gazdele reuşesc să îndepărteze pericolul. De la marcarea golului, din minutul 8, cei de la St. Johnstone nu au mai pus în pericol poarta lui McGregor.

Min. 36: Prima acţiune periculoasă a lui Ianis Hagi. Românul trage pe lângă poartă din partea stângă, dintr-o poziţie destul de dificilă.

Min. 29: Încă o ocazie de 1-1 pentru Rangers. Arfield reia modest, însă, dintr-o poziţie foarte bună, după o pasă a lui Aribo, în centru.

Min. 13: Ocazie uriaşă pentru Rangers. Jack şutează din afara careului, dar Clark scoate superb de sub transversală.

Min. 8: Gol St. Johnstone! Hendry deschide scorul după ce profită de o eroare făcută de fundaşul central al lui Rangers, Katic.

Min. 1: A început meciul.

La trei zile de la meciul fantastic făcut în Europa League, Ianis Hagi este gata de o nouă reprezentaţie. De această dată, în campionatul Scoţiei, acolo unde Rangers înfruntă St. Johnstone, în deplasare. Adverssara lui Rangers ocupă locul al optulea înaintea acestei partide, cu 31 de puncte, dar vine după patru meciuri fără eşec în Premiership - două victorii şi două remize.

La rândul său, Rangers este în revenire de formă, graţie succesului entuziasmant obţinut, joi, contra formaţiei portugheze Braga, în prima manşă a şaisprezecimilor de finală din Europa League. Echipa antrenată de Steven Gerrard a revenit de la 0-2 şi s-a impus cu 3-2, graţie dublei reuşite de Ianis Hagi şi a golului marcat de Aribo.

Rangers înfruntă St. Johnstone între cele două meciuri cu Braga, returul din Portugalia urmând să aibă loc miercuri, de la ora 19:00, în direct la Telekom Sport.

Dezvăluiri despre Ianis Hagi, înaintea meciului St. Johnstone - Rangers: "Stă zilnic în sala de forţă"

Ianis Hagi, în vârstă de 21 de ani, s-a acomodat excelent în Scoţia, dezvăluie un coechipier al internaţionalului român.

Împrumutat în această iarnă de la Genk, cu opţiune de transfer definitiv la finalul sezonului, Ianis Hagi a reuşit trei goluri şi un assist, în şase apariţii pentru Rangers. Decarul echipei naţionale şi-a impresionat deja coechipierii şi nu doar prin evoluţiile de pe teren, ci şi prin modul în care se pregăteşte.

"Ianis a decis de unul singur meciul împotriva Bragăi. Ne-a readus în meci. S-a adaptat foarte repede şi este cu adevărat impresionant, ţinând cont de forma noastră de moment. Într-o perioada dificilă precum aceasta, jucătorii pot eşua. Un tânăr ca el să vină aici şi să îşi demonstreze calităţile, chiar dacă echipa nu joacă fantastic, asta demonstrează talentul pe care îl are.

În plus, se antrenează din greu. Stă zilnic în sala de forţă şi lucrează în plus. Este un băiat popular în vestiar şi va fi şi mai popular, dacă va marca goluri în continuare, aşa cum a făcut-o contra Bragăi", a declarat fundaşul central Connor Goldson, citat de Daily Record.

Afla mai multe despre: ianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare