Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stadion nou la Piteşti? ”Se fac eforturi în acest sens” Ce l-a nemulţumit pe Andrei Prepeliţă în jocul elevilor săi

Stadion nou la Piteşti? ”Se fac eforturi în acest sens” Ce l-a nemulţumit pe Andrei Prepeliţă în jocul elevilor săi

FC Argeș

Comentarii

Andrei Prepeliţă spune că echipa sa a făcut greşeli în duelul contra Chindiei. Antrenorul vrea un stadion nou la Piteşti

Formaţia FC Argeş a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a zecea a Ligii 1.

În minutul 26, Daniel Popa (Chindia) a ratat un penalti acordat pentru un fault în careu. Lovitura a fost apărată de Croitoru.

”Am controlat jocul în mare, ştiam că sunt o echipă care se apără bine şi trebuie să îi desfacem, dar nu am arătat aşa cum îmi doream. Trebuie să ne îmbunătăţim jocul. Le-am spus că sunt unele greşeli pe care nu le înţeleg. Greşeli neforţat, vom analiza săptămâna asta. Nu am văzut nimic de pe bancă (n.r la penalty), am fost pe partea opusă. Am văzut la pauză că fundaşul a pus piciorul la un metru în faţa lui şi din câte ştiu penalty e când există contact. Cum a existat la Dumitru în repriza a doua. M-am ridicat, am dat indicaţiile necesare şi am revenit pe bancă. Era greu în tribună, acum e ok. Avem un lot numeros, bun valoric, putem sa ducem aceasta lupta, din pacate jucătorii pe care i-am menajat în Cupa nu au arătat atat de proapseţi cum ar fi trebuit, ba din contra. Cred ca avem nevoie de un stadion nou, stadionul nou o să aducă mai mulţi spectatori in tribune. Se fac eforturi în acest moment pentru realizarea acestui proiect ” a spus Andrei Prepeliţă, la finalul jocului.

FC Argeş a remizat acasă contra celor de la Chindia, scor 0-0

Afla mai multe despre: andrei prepeliţă 

viewscnt
Articole similare