Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stadion nou pentru clubul de tradiţie renăscut şi aflat pe val. Echipa vrea să revină în top: "E un proiect. Trei ani durează construcţia" | EXCLUSIV

Stadion nou pentru clubul de tradiţie renăscut şi aflat pe val. Echipa vrea să revină în top: "E un proiect. Trei ani durează construcţia" | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Dan Coleşniuc, preşedintele de la Corvinul Hunedoara, a reacţionat la Orange Sport după calificarea în sferturile Cupei României. Pentru Corvinul urmează un meci cu CFR Cluj, campioana din ultimiele cinci din şase sezoane ale Superligii, pentru un loc în semifinalele Cupei.

Corvinul Hunedoara are parte de un sezon excelent după promovarea din Liga 3 în Liga 2. Echipa hunedoreană se află pe locul doi în liga secundă şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, însă proiectul este abia la început, susţine conducătorul clubului.

Corvinul Hunedoara va avea un nou stadion şi are ambiţii mari: "E un proiect"

Urmează să înceapă construcţia unui nou stadion la Hunedoara, dar Dan Coleşniuc a dat detalii despre ce se va întâmpla pe termen mediu şi lung cu clubul. Noul stadion de la Hunedoara ar urma să fie gata peste trei ani, când se speră că echipa va în prima ligă.

De asemenea, Dan Coleşniuc l-a lăudat pe antrenorul Florin Maxim. "Am început proiectul în vară, am zis că avem o echipă care nu e foarte valoroasă, dar avem un grup. Am creat acest grup, împreună cu Max, care este un antrenor foarte serios. E un proiect pe mai mulţi ani, împreună cu el. Pentru Hunedoara, calificarea mai departe în Cupa României e o performanţă.

Nici noi nu ne-am gândit că vom fi aşa competitivi, ne-am văzut de treaba noastră, a fost o surpriză plăcută. Nu numai că suntem pe locul doi, dar este foarte importantă atitudinea.

Tot conectaţi de primărie, nu dorim să mai pierdem brandul niciodată. Nu vrem surprize, vom rămâne în colaborare cu Primăria şi Consiliul Judeţean şi un sponsor pe care o să-l aflaţi la timpul potriviţi. În jur de 1,5 milioane de euro.

21 ianuarie este data limită până la care se vor depunde candidaturi pentru construcţia stadionului. În jur de trei ani şi jumătate durează construcţia noului stadionului", a spus Dan Coleşniuc, la Orange Sport.

După 15 etape, Corvinul Hunedoara ocupă locul 2 în clasamentul din Liga 2, fără drept de promovare însă, cu 31 de puncte.

Afla mai multe despre: corvinul hunedoaracupa romanieiliga 2dan colesniucstadion 

viewscnt
Articole similare