Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stadion propriu la Berceni pentru FCSB? Mihai Stoica a făcut anunţul: "Asta preferă Gigi Becali" | EXCLUSIV

Stadion propriu la Berceni pentru FCSB? Mihai Stoica a făcut anunţul: "Asta preferă Gigi Becali" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a fost întrebat dacă finanţatorul Gigi Becali are de gând să contruiască un stadion în Berceni, decât să închirieze alte arene.

Va construi Gigi Becali un stadion doar pentru FCSB?

FCSB a fost nevoită să se mute pe mai multe stadioane în ultimii ani, după ce a părăsit Ghencea. Cele mai multe partide le-a disputat pe Arena Naţională, iar variante de avarie au fost arenele din Giurgiu sau Buzău. 

Chiar dacă plăteşte chirie pentru a juca pe Arena Naţională, Gigi Becali nu are de gând să facă o investiţie majoră pentru club. 

După ce a investit în baza sportivă din Berceni o sumă impresionantă, afaceristul nu are de gând să ducă totul la un alt nivel şi să contruiască un stadion de câteva mii de locuri, pentru ca FCSB să joace meciurile de acasă acolo. 

"Becali preferă să bage banii în mănăstiri, să ajute oameni care mor decât să facă stadioane", a anunţat expertul Telekom Sport. De asemenea, Mihai Stoica explica de ce construirea unui stadion pentru FCSB nu ar fi un pas rentabil.

FCSB - CFR Cluj, posibilul meci pentru titlul Ligii 1, departe de Arena Naţională?

În mai, în ultima etapă din play-off, FCSB va juca acasă partida cu CFR Cluj, meci care ar putea decide campioana Ligii 1. Totuşi, Arena Naţională ar putea fi închisă pentru fotbal la acel moment.

"Meciul cu CFR, dacă se va juca cu titlu pe masă, nu se va juca pe Arena Naţională, pentru că e un alt eveniment. Pe 6 iunie începe, dar e nevoie de amenajare. Se pare că noi nu vom juca din cauza evenimentului Saga", a mai spus Mihai Stoica.  

După două etape din play-off, CFR Cluj conduce clasamentul, cu 42 de puncte, la cinci puncte de locul secund, pe care se află FCSB. Universitatea Craiova închide podiumul, cu 30 de puncte. 

"Ba da, invidie!". "Frustrat" că a văzut imaginile cu stadionul Rapid, MM Stoica a anunţat unde încearcă să joace FCSB | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbstadion fcsb 

viewscnt
Articole similare