Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stadionul de la Târgu Jiu a fost finalizat. Primul meci s-ar putea disputa chiar în acest an

Stadionul de la Târgu Jiu a fost finalizat. Primul meci s-ar putea disputa chiar în acest an

Fotbal

Comentarii

Stadionul din Târgu Jiu a fost în sfârşit finalizat. Cu o întârziere de doi ani şi nenumărate termene de finalizare nerespectare, arena este gata de recepţie, conform spuselor primarului Marcel Romanescu.

”Am discutat cu personalul de specialitate din cadrul primăriei Târgu Jiu, caietul tehnic este înaintat la Cluj, la firma ACI, care trebuie să îl pregătească pentru a se putea prezenta cu el la Târgu Jiu.

Recepţia la stadion poate fi făcută şi mâine, în condiţiile în care se finalizează partea tehnico-financiară la CNI. Recepţia se poate face rapid, dacă cei de la companie vin aici, pentru că ei recepţionează doar lucrările pe care le-a avut trecute în acel contract”, a spus Romanescu, pentru site-ul pandurul.ro.

În aceste condiţii, primul meci oficial pe noua arenă s-ar putea disputa chiar în acest an.

”Stadionul trebuia finalizat de doi ani de zile şi nu e problema mea că în 2017, când am venit primar, stadionul era realizat doar parţial, pentru că nu s-a luat în calcul, de la început, şi partea de lucrări din exterior.

Prin demersurile făcute ulterior am primit finanţare şi pentru exterior”, a mai spus Marcel Romanescu.

Stadionul din Târgu Jiu va avea o capacitate de peste 12.000 de locuri şi ar fi trebuit să gata încă din 2016. În ultimii 3 ani, au fost investite suplimentar în stadion alte 24 de milioane de euro, bani de la Compania de Investiţii şi de la bugetul local.

 

Afla mai multe despre: stadion targu jiu 

viewscnt
Articole similare