Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stadionul din Ghencea se apropie de termenul de finalizare: ”Va fi pus la dispoziţia UEFA într-un timp scurt”

Stadionul din Ghencea se apropie de termenul de finalizare: ”Va fi pus la dispoziţia UEFA într-un timp scurt”

Fotbal

Comentarii

Stadionul nou din Ghencea este aproape de finalizare, iar Eduard Danilof, şeful centrului de administrare al arenei, a dezvăluit când va fi aceasta predată oficialilor UEFA.

La puţin peste doi ani de la începerea construcţilor, stadionul nou din Ghencea este aproape de finalizare. Promisă ca o bază de antrenament pentru naţionala Macedoniei de Nord, ce îşi va disputa meciurile de la Euro la Bucureşti, arena ar trebui să fie disponibilă până la venirea selecţionatei lui Igor Angelovski în România.

Stadionul din Ghencea se apropie de termenul de finalizare

Eduard Danilof a dezvăluit că stadionul se apropie de finalizare, toate detaliile importante fiind deja puse la punct. Şeful centrului de administrare al arenei a dezvăluit ce are să se întâmple la stadion în următoarele luni şi când ar putea avea loc o adevărată inaugurare a acestuia.

”Mai sunt câteva lucruri de retuşat, nu e niciun secret, numai că lucruri esenţiale nu mai sunt de făcut. Stadionul este aproape de finalizare şi, într-un timp cât se poate de scurt, va fi pus la dispoziţia UEFA, pentru organizarea centrului de antrenament în perspectiva Euro 2020.

Şi noi ne dorim să îl inaugurăm cât mai repede, numai că situaţia medico-sanitară din România ne condiţionează. Va fi pus în perioada 15 mai - 15 iulie la dispoziţia UEFA, ca şi bază de antrenament pentru echipa Macedoniei de Nord, urmând ca ulterior să aibă loc evenimente, dacă situaţia sanitară o va permite”, a declarat Eduard Danilof.

VIDEO | Rezumat Craiova - Botoşani 2-3

Afla mai multe despre: euro 2020stadion ghenceafinalizare stadion steauacsa steaua 

viewscnt
Articole similare