Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stadionul din Ghencea va fi inaugurat pe 7 iulie cu un amical de gală: ”Vechiul stadion a fost inaugurat în 1974, în compania aceluiaşi adversar”

Stadionul din Ghencea va fi inaugurat pe 7 iulie cu un amical de gală: ”Vechiul stadion a fost inaugurat în 1974, în compania aceluiaşi adversar”

Steaua

Comentarii

În cadrul unei conferinţe de presă organizată de CSA Steaua, Răzvan Bichir, preşedintele clubului armatei, a dezvăluit detaliile inaugurării noului stadion din Ghencea.

Odată cu accederea în Liga 2, Steaua Bucureşti va beneficia şi de un nou stadion. Arena din Ghencea, de abia finalizată în ultimele luni, va sta la dispoziţia clubului armatei. Preşedintele Răzvan Bichir a discutat despre detaliile inaugurării acesteia.

Conducătorul clubului armatei a precizat că Steaua va înfrunta acelaşi adversar ca la inaugurarea vechiului stadion, în 1974, OFK Belgrad. Partida dintre cele două va avea loc pe 7 iulie.

Stadionul din Ghencea va fi inaugurat pe 7 iulie cu un amical de gală

”De asemenea, aş vrea să comunic că, începând cu data de 4 iunie, Clubul Sportiv Steaua a preluat oficial arena Ghencea. Din acel moment am făcut toate demersurile necesare pentru a operaţiona stadionul, astfel încât să putem fi o gazdă bună pentru echipele participante la turneul UEFA.

În paralel, ne-am ocupat şi de proiectul de inaugurare a noului stadion, care va avea loc pe 7 iulie în compania echipe OFK Belgrad. Acest moment se vrea un arc peste timp, deoarece vechiul stadion a fost inaugurat pe 9 aprilie 1974, în compania aceluiaşi adversar.

Tot în acea dată vrem şi vom reuşi de această dată să celebrăm câştigarea Cupei Campionilor Europeni acum 35 de ani. Acest eveniment l-am avut pregătit în toate detaliile să-l desfăşurăm în data de 7 mai, dar din cauza condiţiilor pandemice, nu am reuşit. Aşteptăm toţi suporterii alături de noi să ne bucurăm de spectacol, de fotbal şi de prieteni”, a declarat Răzvan Bichir.

Afla mai multe despre: steauacsa steauasteaua bucureştiliga 2 

viewscnt
Articole similare