Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stadionul echipei FC Botoşani va fi modernizat cu ajutorul Primăriei Municipiului Botoşani

Stadionul echipei FC Botoşani va fi modernizat cu ajutorul Primăriei Municipiului Botoşani

Fotbal

Comentarii

Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoşani, a anunţat că va solicita votul consilierilor municipali pentru alocarea a 150.000 de lei în vederea realizării unei Documentaţii de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii (DALI) pentru Stadionul Municipal.

"La stadion, ne dorim o investiţie, dar să păstrăm ceea ce avem astăzi bun, mă refer la instalaţia de nocturnă, care încă nu a fost amortizată, gazonul cu instalaţia de încălzire şi reabilitarea vestiarelor. De aceea facem DALI şi nu demolăm tot. Păstrăm ce avem bun şi putem lucra pe etape, modificând pe rând peluzele, tribunele şi construind alte imobile care să aibă destinaţia în acord cu complexul sportiv, clădiri care pot fi închiriate sau pot fi folosite de administraţia publică pentru încurajarea fenomenului sportiv.S-au realizat stadioane la Craiova, în Bucureşti, chiar şi în alte localităţi unde nu sunt echipe care activează în primul eşalon fotbalistic din România. Credem că botoşănenii şi echipa merită un complex sportiv modern. Mai fac un apel la toate forţele politice să sprijine acest demers, Nu este un unul care îmi aparţine, este al botoşănenilor”, a declarat primarul Cosmin Andrei, potrivit paginii de Facebook a FC Botoşani.

Stadionul Municipal Botoşani, aparţinând Primariei Municipiului Botoşani, are o suprafaţă de 31.674 mp, care cuprinde teren de fotbal cu vestiare pentru jucători şi arbitri, tribune cu 7.782 de locuri, toate pe scaune, şi pistă de atletism.

Afla mai multe despre: fc botosani 

viewscnt
Articole similare