Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stadionul "Gheorghe Hagi" intră în renovare. Un prim pas a fost făcut

Stadionul "Gheorghe Hagi" intră în renovare. Un prim pas a fost făcut

Fotbal

Comentarii

Stadionul "Gheorghe Hagi" din Constanţa, unde îşi joacă partidele de acasă FC Farul, începe să primească ceea ce merită şi ce aşteaptă suporterii de ani de zile - un aer de arenă occidentală.

Un stadion cu atât de multă istorie a fost lăsat în paragină ani de zile. Graţie suporterilor farişti şi, în ultimul timp, al Primăriei Constanţa, au dispărut plantele sălbatice dintre scaune şi mizeria de nedescris. Cu toate acestea, mai sunt multe lucruri de pus la punct, la o arenă care datează din 1955. Par din altă eră vremurile în care România întâlnea Olanda, Franţa sau Bulgaria pe stadionul de pe litoral.

Anul trecut, Stadionul "Gheorghe Hagi" a fost predat din administrarea Ministerului Tineretului şi Sportului - Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, în domeniul public al Municipiului Constanţa, cu promisiunea că arena va străluci sub bagheta autorităţilor locale. A trecut un an de zile, iar arena arată mai rău decât anul trecut. Cu toate acestea, se pare că, într-un final, Primăria Constanţa şi-a întors faţa către stadionul care poartă numele celui mai valoros fotbalist român din toate timpurile, Gheorghe Hagi.

Astfel, Primăria a anunţat achiziţionarea de scaune, ce vor fi utilizate pentru dotarea tribunelor stadionului şi schimbarea băncilor de rezervă ale jucătorilor şi observatorilor, pentru desfăşurarea în condiţii optime a activităţilor sportive pe stadion. În patru zile se va închide licitaţia pentru acest proiect, iar firma care va câştiga va fi obligată să se achite de obligaţii în 45 de zile, de la primirea comenzii. De asemenea, există promisiuni că pista de atletism ce împrejmuieşte terenul de joc, va fi şi ea reamenajată, semn că stadionul va arăta mult mai bine de acum încolo.

Afla mai multe despre: farul 

viewscnt
Articole similare