Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stadionul important din România pe care s-ar putea muta Sepsi în Conference League: "O să luăm legătura". Care e planul

Stadionul important din România pe care s-ar putea muta Sepsi în Conference League: "O să luăm legătura". Care e planul

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi a obţinut calificarea în preliminariile Conference League, iar acum pune la cale planul pentru meciurile europene. Patronul Laszlo Dioszegi se gândeşte

Pe ce stadion va juca Sepsi după calificarea în Conference League

Sepsi va avea cea mai grea misiune dintre toate echipele din Liga 1, după calificarea în Europa. Echipa din Sfântu Gheorghe ia startul din turul secund şi nu e cap de serie. 

Conducerea şi-ar dori să joace pe noul stadion din Sfântu Gheorghe în turul al treilea, dacă se va califica şi dacă arena va fi gata, dar ia în calcul şi plecarea la Ploieşti. Laszlo Dioszegi a mai susţinut că noua "casă" a lui Sepsi va fi gata în august. 

"Îmi promit constructorii că la mijlocul lui august e gata (n.r. - stadionul). Deci, dacă reuşim să trecem în turul 3, deja atunci am putea să beneficiem de noul stadion. Verbal ni s-a promis că două tururi am putea juca pe vechiul stadion. Dar un tur nu îl jucăm, că suntem deja în turul 2. Deci pentru un singur meci am putea să beneficiem de stadionul din Sfântu Gheorghe. 

(n.r. - Şi dacă va fi nevoie să alegeţi un stadion preliminar?) Pentru noi, la Ploieşti ar fi cel mai indicat, pentru că e destul de aproape, e un stadion nou. O să luăm legătura cu cei de la Ploieşti. Noi am fost acolo aproape jumătate de an şi ne-au primit foarte bine", a declarat patronul lui Sepsi pentru Look Sport LIVE. 

Detalii despre noul stadion din Sfântu Gheorghe

  • Investiţie totală: 25 milioane de euro
  • Capacitate: 8.400 de locuri
  • 10 cabine pentru comentatori
  • 22 de locuri de parcare pentru autocare
  • Transmisia TV s-ar putea face chiar şi cu 18 camere

Afla mai multe despre: sepsistadion sepsisepsi conference league 

viewscnt
Articole similare