Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Staff-ul naţionalei, reacţie despre situaţia lui Cristian Bălgrădean! Anunţul făcut după neconvocarea portarului de la CFR Cluj

Staff-ul naţionalei, reacţie despre situaţia lui Cristian Bălgrădean! Anunţul făcut după neconvocarea portarului de la CFR Cluj

Echipa națională

Comentarii

Staff-ul tehnic al naţionalei României, care e condus de Mirel Rădoi, a dorit să facă anumite precizări în privinţa portarului Cristian Bălgrădean, neconvocat pentru ultima acţiune.

FRF, anunţ despre Cristian Bălgrădean

Portarul de la CFR Cluj, Cristian Bălgrădean, nu a fost inclus în lotul României pentru startul preliminariile Cupei Mondiale din 2022. Mirel Rădoi i-a preferat pe Florin Niţă, David Lazar, Ionuţ Radu şi Florin Iacob. 

Despre Cristian Bălgrădean au apărut informaţii conform cărora ar fi fost interzis la naţională de staff, dar datele au fost infirmate de FRF. 

"Nici Mirel Rădoi, nici un alt membru al staff-ului tehnic nu au fost participant sau martor la o şedinţă de antrenament în care să i se reproşeze lui Bălgrădean felul în care se antrenează.

Pe de o parte, ne bucurăm că putem avea la dispoziţie jucători sănătoşi, cei mai mulţi în formă după evoluţii bune la cluburi. Pe de altă parte, nu putem fi momentan în formulă completă la nivel de staff tehnic şi nici suporterii nu pot fi încă pe stadioane alături de noi. Însă suntem încrezători şi facem totul ca să aducem bucurie românilor.

Acesta poate fi un moment zero pentru echipa naţională, de la care să creştem spre obiectivul calificării", a transmis, printre altele, FRF. 

Afla mai multe despre: frfcristian balgradeanromaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare