Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Stai acasă şi priveşte fotbalul, nu încerca să devii Becali!” Impresarul care îl atacă pe Adrian Mititelu JR.

”Stai acasă şi priveşte fotbalul, nu încerca să devii Becali!” Impresarul care îl atacă pe Adrian Mititelu JR.

Superliga

Comentarii

Impresarul care i-a adus în România pe Patrick Ekeng sau Jordan Mustoe i-a raspuns public lui Adrian Mititelu JR. după declaraţiile făcute.

După ce tatăl său a intrat după gratii, Adrian Mititelu JR. s-a ocupat de administrarea echipei FC U Craiova 1948, club care a revenit în acest an pe prima şcenă a fotbalului românesc.

Patronul oltenilor i-a atacat luni pe impresari, deoarece aceştia i-ar fi cerut comisioane exagerate la transferuri. Marţi, agentul de jucători Laurette Nogo, care a adus în fotbalul românesc nume precum Patrick Ekeng sau Jordan Mustoe i-a oferit un răspuns tăios patronului din Bănie. 

”Nu încerca să devii Becali!”

”Măi băiatule, revino tu cu picioarele pe pământ! Vrei jucători? Nu te plânge că au impresari. Nu o să primeşti jucători buni fără impresar. Nu ai bani, stai acasă şi priveşte fotbalul, nu încerca să devii Becali”, a scris Laurette Nogo pe contul său de Faceboook.

Război între Florin Manea şi Adrian Mititelu Jr.!

Un scandal a izbucnit între Adrian Mititelu Jr. şi Florin Manea, în urma unor dezvăluiri făcute de impresar despre un transfer ratat.

”Eu, de acolo, vorbesc cu Mutu, Bornescu, Puşcaş, dar cu ţăranii ăştia n-am ce să vorbesc. Şi de aia fotbalul românesc este unde este, că, în loc să vorbească cei care se pricep, vorbeşte Adrian Mititelu Jr., care singurul sfat pe care poate să mi-l dea e dacă îmi iau masa potrivită la Loft sau la Nuba, atât. În rest, nu are ce sfaturi să-mi dea el mie despre fotbal.

E ultima oară când comentez pe tema asta. Nu stau să mă cert cu un copil de 20 de ani. El vorbeşte cu mine şi dacă vrea să bea un suc trebuie să-i ceară bănuţi tăticului. Despre ce discutăm? Îi urez succes!”, a declarat Manea, pentru ProSport.

”Nu te poţi duce la o emisiune şi să începi să dai date contractuale, date din negocieri şi aşa mai departe, pentru că eşti tu Florin Manea. El este hilarul branşei. La 24 de ani am reuşit, într-un moment greu al familiei şi al echipei, să continui linia ascendentă a echipei şi să promovăm dintr-un campionat foarte greu de Liga 2.

La 24 de ani, Florin Manea ce făcea? Umbla cu 'pisicuţele' în rucsac prin Statele Unite”, spusese anterior Adrian Mititelu Jr., pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: mititelu jrfc u craiova 1948- laurette nogo 

viewscnt
Articole similare