Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stai în casă! 5 filme de sport de văzut în ”autoizolare”

Stai în casă! 5 filme de sport de văzut în ”autoizolare”

Special

Comentarii

Cum cinematografele sunt ferecate, cu scaunele prizoniere pe dinăuntru, putem să ocupăm locuri în primul rând al fotoliilor de acasă şi să dăm play.

5 filme de sport de văzut în ”autoizolare”:

When We Were Kings (imdb rating 8.0)

Un documentar despre, poate, cea mai importantă confruntare din istoria boxului ”Rumble in the Jungle”. Muhammad Ali vs George Foreman
 
“I'm young, I'm handsome, I'm fast, I'm strong, and I can't be beat,” (Sunt tânăr, frumos, rapid şi nu pot fi învins) -  sunt cuvintele lui Muhamad Ali în faţa jurnaliştilor ajunşi în Zair. Este palpitant, amuzant şi dramatic în acelaşi timp. A primit Oscar pentru cel mai bun documentar.

The Fighter (imdb rating 7.8)

Un film artistic bazat pe povestea adevărată a pugilistului  Mickey Ward (Matt Damon) şi a fratelui său mai mare, Dicky Eklund, interpretat excepţional de Christian Bale, care şi primit Oscar-ul pentru cel mai bun rol secundar.

Rush (imdb rating 8.1)

Imposibil să te plictisească.  Cu Daniel Bruhl şi Chris Hemsworth, filmul este despre marea rivalitate a doi piloţi, James Hunt şi Niki Lauda, într-o eră a Formulei 1 din anii 70, când victimele accidentelor de pe pistă rareori apucau să-şi mai spună povestea. 2 nominalizări pentru Globurile de Aur.

Warrior (imdb rating 8.2)

Un film dur în care Tom Hardy şi Nick Nolte (nominalizat la Oscar pentru interpretare) sunt implicaţi în lumea luptelor de arte marţiale mixte (MMA).

Alert, sângeros, bine filmat şi jucat.

Foxcatcher (imdb rating 7.0)

Un scenariu bazat pe fapte pe cât de reale, pe atât de impresionante. Fraţii Mark Schultz (Channing Tatum) şi Dave Schulz (Mark Rufallo), componenţi ai lotului olimpic american de lupte libere, ajung sub culorile ”Team Schulz”, condusă de un milionar excentric, John du Pont. Nu este un film pentru cei sensibili. Nominalizat pentru 5 premii Oscar.

Afla mai multe despre: 5 filme de sport 

viewscnt
Articole similare