Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stanciu a băgat zâzanie în vestiarul lui Inter. Lukaku şi Brozovic au sărit la bătaie după meciul cu Slavia Praga

Stanciu a băgat zâzanie în vestiarul lui Inter. Lukaku şi Brozovic au sărit la bătaie după meciul cu Slavia Praga

Inter Milano

Comentarii

Atacantul Romelu Lukaku şi mijlocaşul Marcelo Brozovici au fost la un pas de bătaie în vestiarul lui Inter Milano, după meciul cu Slavia Praga, terminat la egalitate, 1-1, în Liga Campionilor, informează Gazzetta dello Sport.

Potrivit sursei citate, belgianul le-ar fi reproşat coechipierilor că nu au respectat indicaţiile antrenorului Antonio Conte, că au fost lipsiţi de agresivitate şi nu au jucat ofensiv, ceea ce a făcut ca el să nu beneficieze de suficiente baloane.

Croatul s-a simţit vizat de criticile lui Lukaku şi a declanşat o ceartă aprinsă, ei fiind foarte aproape de o încăierare. Cei doi au fost împiedicaţi să se ia la bătaie de coechipierii lor.

Lukaku a fost transferat în această vară de la Manchester United, Inter plătind pentru el 80 de miliaone de euro. Internaţionalul belgian nu a strălucit în primele mciuri jucate în tricoul formaţiei milaneze, fiind în acelaşi timp ţinta jignirilor rasiste din Serie A.

Slavia Praga, echipa care a eliminat-o pe CFR Cluj în play-off-ul Ligii Campionilor, a terminat la egalitate, marţi, în deplasare, scor 1-1 (0-0), meciul disputat cu Inter Milano, în etapa I a Grupei F.

Olayinka a marcat golul cehilor, care au condus din minutul 63, iar Nicolo Barella a egalat cu noroc, în minutul 90+2, după un şut deviat.

Pe Inter o aşteaptă un nou meci important, sâmbătă, derbiul cu AC Milan, în campionat.

Afla mai multe despre: lukakubrozovicinterbataiestanciuslavia 

viewscnt
Articole similare