Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stanciu a explodat în presa din Belgia: ”N-am zis nimic până acum, dar nu mai tac!”

Stanciu a explodat în presa din Belgia: ”N-am zis nimic până acum, dar nu mai tac!”

Stranieri

Comentarii

Situaţia lui Nicuşor Stanciu la Anderlecht este foarte problematică. Noul antrenor al lui Anderlecht Hein Vanhaezebrouck l-a trecut pe linie moartă pe fostul stelist, la fel cum s-a întâmplat şi cu Alexandru Chipciu. Stanciu n-a mai suportat gândurile care-l apăsau tot mai mult şi a vorbit cu presa din Belgia.

"N-am zis mai nimic până acum, dar nu mai tac. Anul trecut, intram în Europa League, marcam, iar apoi deveneam rezervă. Acum, aceeaşi poveste. Am înscris cu Beveren şi am dispărut meciul următor. Nu înţeleg şi nu ştiu cum putem explica acest lucru. Eu nu pot! Cum vor cei de la Anderlecht să fiu în formă dacă joc o dată, după care stau cinci partide pe bancă? E chiar ciudat", s-a plâns Stanciu.

Despre antrenorul Vanhaezebrouck: "Aşa cum a declarat şi antrenorul, mă pregătesc foarte bine. Mă antrenez şi suplimentar! Aştept să vină şi şansa mea. Nu am încercat să vorbesc cu Vanhaezebrouck, nu sunt genul de fotbalist care cere explicaţii când nu e folosit. Trag de mine şi sper să mă vadă pentru ca situaţia să se schimbe. Un jucător are nevoie de susţinere. Chiar dacă are un meci mai slab, lasă-l în prima echipă! Aşa, îi oferi ocazia să demonstreze că este bun şi poate să se revanşeze". Are un răspuns şi pentru Vanhaezebrouck, care îi reproşează că încearcă mereu să fie decisiv: "Poate că are dreptate, trebuie să mă adaptez la stilul lui. Anul trecut, am învăţat să joc mai defensiv pentru fostul antrenor. Acum, altă transformare. Când sunt aproape de poartă, nu am în minte decât să le dau pase ideale coechipierilor. Mă pot schimba".

Despre plecarea de la Anderlecht: "Nu vreau să plec. Dar nu ştiu ce vor să facă şefii clubului. Trebuie să aflu dacă mai au sau nu nevoie de mine. E sigur că situaţia nu poate rămâne astfel. În caz contrar, voi căuta o soluţie, pentru că îmi doresc să joc. Dacă nu joc, pierd naţionala. Şi nu vreau! Nici eu, nici Chipciu. Selecţionerul a venit la Paris să ne vadă, şi pe mine, şi pe Alex. E greu să trăieşti asemenea momente". El a prins ultimele 11 minute. Chipciu, nici măcar atât.

"Am fost la un club mare, Steaua, am jucat în Ligă şi Europa League. În afara lui Deschacht şi cele o sută de meciuri europene ale sale, nimeni nu are mai multe partide continentale ca mine şi Alex" a mai spus Stanciu

"Aş fi putut câştiga mai mulţi bani la alte cluburi care mă curtau. Impresarul meu se îndoia de alegerea mea, Anderlecht, dar mi-am dat cuvântul că vin aici şi sunt încă la Bruxelles" a mai declarat mijlocaşul lui Anderlecht.

Afla mai multe despre: stanciuanderlecht 

viewscnt
Articole similare