Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stanciu îi dă dreptate lui Shaqiri, dar nu se dă bătut: ”Nu suntem o echipă mare. Ne motivează şi mai mult”

Stanciu îi dă dreptate lui Shaqiri, dar nu se dă bătut: ”Nu suntem o echipă mare. Ne motivează şi mai mult”

Echipa națională

Comentarii

Nicolae Stanciu (30 de ani) a comentat afirmaţiile făcute de Xerdan Shaqiri (31 de ani) înaintea duelului dintre Elveţia şi România, de la Lucerna.

România o va întâlni pe Elveţia, în deplasare, luni, 19 iunie, de la ora 21:45, în etapa a patra a Grupei I, din preliminariile pentru Campionatul European din 2024.

În partidele disputate vineri, tricolorii au remizat în Kosovo, scor 0-0, în timp ce selecţionata din ”Ţara cantoanelor” a câştigat la limită, 2-1, cu Andorra.

Stanciu îi dă dreptate lui Shaqiri: ”Nu suntem o echipă mare”. Avertisment pentru elveţian: ”Ne motivează şi mai mult”

La conferinţa de presă premergătoare partidei cu Elveţia, Nicolae Stanciu a comentat afirmaţiile făcute de Xerdan Shaqiri, care ar fi etichetat-o pe România drept o ”echipă mică”.

Căpitanul şi ”decarul” tricolorilor i-a dat dreptate jucătorului elveţian, dar a atras atenţia cu privire la faptul că respectivele vorbe s-ar putea întoarce împotriva acestuia, la meciul direct dintre Elveţia şi România.

"Cred că în momentul de faţă nu suntem o echipă mare, având în vedere că în ultimii opt ani nu am fost la un turneu final.

Dar declaraţia lui nu face decât să ne motiveze şi mai mult, iar noi ştim ce avem de făcut, unde vrem să ajungem şi cu siguranţă că vom ajunge să fim o echipă mare din nou", a declarat Stanciu, înainte de Elveţia - România.

În acest moment, după trei etape, România are şapte puncte şi poate urca pe primul loc, în cazul în care va câştiga meciul de la Lucerna.

Afla mai multe despre: nicolae stanciuxerdan shaqiriechipa nationalaelvetia romania 

viewscnt
Articole similare