Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stanciu, mai bun când nu e convocat la naţională?! ”Asta i-a provocat probleme mari”

Stanciu, mai bun când nu e convocat la naţională?! ”Asta i-a provocat probleme mari”

Stranieri

Comentarii

Nicolae Stanciu continuă să impresioneze în stagiunea actuală, după ce a înscris 6 goluri în ultimele 4 meciuri. Românul Slaviei este într-o formă de zile mari, iar antrenorul său crede că aceasta a fost o consecinţă pozitivă a absenţei de la meciurile naţionalei.

Mijlocaşul român a reuşit 6 goluri în ultimele 4 meciuri şi a cules laude din toate părţiile în ultima vreme. Jindrich Trpisovsky, antrenorul său, l-a lăudat pe Stanciu şi a dezvăluit că meciurile naţionalei României îl solicită semnificativ pe fostul jucător de la Vaslui şi că, dacă ar putea, nu l-ar mai lăsa la naţională.

”Îl ajută foarte mult că nu merge la echipa naţională, că este alături de echipa de club tot timpul. Asta i-a provocat probleme mari, mai ales toamna trecută, când existau acţiuni de durată. Ambele goluri au fost frumoase, este greu de ales care a fost mai bun. Dar nu aş vorbi doar despre el, toţi băieţii au jucat foarte bine”, a spus Trpisovsky în urma ultimei partide a echipei sale.

Slavia Praga se află pe prima poziţie în Cehia, este neînvinsă şi este foarte aproape de un nou titlu de campoioană. În 31 de partide în acest sezon pentru cehi, Stanciu a reuşit 11 goluri şi 6 pase decisive.

 

Afla mai multe despre: nicuşor stanciuslavia praga 

viewscnt
Articole similare