Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stanciu pariază pe colegii săi: ”Nu suntem o generaţie ratată! Suntem un popor foarte tehnic la fotbal, trebuie să mai lucrăm la mentalitate”

Stanciu pariază pe colegii săi: ”Nu suntem o generaţie ratată! Suntem un popor foarte tehnic la fotbal, trebuie să mai lucrăm la mentalitate”

Echipa națională

Comentarii

Nicolae Stanciu spune că se simte pregătit pentru campania de calificare la EURO 2020 şi susţine că amicalele cu Israel şi Suedia vor închega noua echipa naţională.

Nicolae Stanciu este de părere că naţionala beneficiază de o generaţie bună, chiar dacă n-a reuşit să se califice la Cupa Mondială din Rusia. Mijlocaşul lui Sparta Praga spune că ”tricolorii” ar trebui să-şi mai îmbunătăţească mentalitatea:

”Cred eu că am avem o generaţie bună şi cred că trebuie să ne schimbă mentalitatea, aşa vom face lucruri frumoase. Mă simt destul de bine, aveam nevoie de o schimbare, mă bucur că cei de acolo îmi dau încredere şi sper să-mi continui forma bună şi la echipa naţională.

Este o presiune, nu ne-am mai calificat la un Mondial de 20 de ani. Este destul de greu să ne calificăm la un Mondial. Dar la Campionatul European este altceva şi sper eu că ne vom califica la EURO 2020. După siguranţele pozitive pe care le-am avut în finalul preliminariilor, avem altă motivaţie. S-a văzut şi în meciul cu Turcia, bine - cu Olanda nu am făcut cel mai bun joc - dar avem altă motivaţie şi aceste amicale contează.



Cred eu că la mentalitate avem de lucrat. Suntem un popor foarte, foarte tehnic, cred eu că mai avem nevoie să lucrăm puţin la agresivitate şi la mentalitate. Bine, nu am reuşit să ne calificăm la Cupa Mondială, dar am fost la EURO în 2016, să nu ne grăbim să spunem că suntem o generaţie ratată”
, a declarat Nicolae Stanciu.

 

Afla mai multe despre: romanianicolae stanciuisraelsuedia 

viewscnt
Articole similare