Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stare de urgenţă la Londra. Mesut Ozil şi Kolasinac au cedat după ce au fost atacaţi cu cuţitul. Soţia bosniacului a părăsit Anglia

Stare de urgenţă la Londra. Mesut Ozil şi Kolasinac au cedat după ce au fost atacaţi cu cuţitul. Soţia bosniacului a părăsit Angliagalerie foto

Arsenal

Comentarii

Mesut Ozil şi Sead Kolasinac au angajat o firmă de pază, după ce au primit mesaje de ameninţare de la persoane necunoscute. Firma supraveghează 24 de ore din 24 locuinţele celor doi jucători ai lui Arsenal şi foloseşte câini de pază special antrenaţi pentru astfel de situaţii.

Viaţa lui Mesut Ozil şi Sead Kolasinac s-a complicat după ce cei doi jucători au fost atacaţi de doi hoţi, în urmă cu mai puţin de o lună, care încercau să fure maşina neamţului. Jucătorii au scăpat după ce Kolasinac a ripostat şi a reuşit să îi alunge pe cei doi atacatori.

Lucrurile s-au complicat după acel episod. Cei doi au primit mesaje de ameninţare, în care erau avertizaţi că li se vor lua toate bunurile. Soţia fundaşului bosniac nu s-a mai simţit în siguranţă şi a părăsit deja Anglia, deşi casa lor este păzită de firma de pază. 

Atât germanul, cât şi Kolasinac, au lipsit de la primul meci al lui Arsenal din acest sezon (1-0 la Newcastle), din motive de securitate. Conducerea clubului a preferat să îi ţină departe de lot, pentru a nu risca un eventual atac asupra întregii echipe.

Săptămâna trecută, doi oameni au fost arestaţi în faţa casei lui Ozil, din nordul Londrei, înainte ca măsurile de securitate să fie înăsprite. 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: mesut ozil firma paza 

viewscnt
Articole similare