Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Starea lui Alex Zanardi s-a îmbunătăţit, anunţă spitalul din Milano! "El este asistat şi tratat la terapie semiintensivă"

Starea lui Alex Zanardi s-a îmbunătăţit, anunţă spitalul din Milano! "El este asistat şi tratat la terapie semiintensivă"

Auto

Comentarii

Starea fostului pilot Alex Zanardi a cunoscut "îmbunătăţiri clinice semnificative", după internarea lui la un spital din Milano, la finalul lunii iulie.

"După o perioadă în care a stat la terapie intensivă după spitalizarea din 24 iulie, pacientul a răspuns prin ameliorări clinice semnificative. În prezent, el este asistat şi tratat la terapie semiintensivă de la unitatea de neuroreanimare", a anunţat spitalul din Milano.

Zanardi, 53 de ani, fost din nou internat la terapie intensivă în 24 iulie, la doar câteva zile după ce părăsise spitalul din Siena pentru un centru de reeducare.

Italianul Alessandro Zanardi, 53 de ani, fost pilot de Formula 1 şi cvadruplu medaliat cu aur la Jocurile Paralimpice în probe de handcycling, a fost transportat în stare gravă la spitalul din Siena, la 19 iunie, cu elicopterul, după un accident la o etapă din Toscana, când a pierdut controlul bicicletei, s-a rostogolit de două ori şi s-a izbit de un camion. El a fost plasat în comă artificială şi supus la trei operaţii la cap.

 

Afla mai multe despre: zanardi 

viewscnt
Articole similare