Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Start negocierilor dintre Messi şi şefii Barcelonei! Argentinianul are pe masă un nou contract cu formaţia de pe Camp Nou

Start negocierilor dintre Messi şi şefii Barcelonei! Argentinianul are pe masă un nou contract cu formaţia de pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Leo Messi (32 de ani) va continua la FC Barcelona. Reprezentanţii starului argentinian şi şefii de pe Camp Nou au demarat negocierile pentru prelungirea contractului lui Messi, care expiră în 2021. Crescut la FC Barcelona, cel mai probabil Messi îşi va încheia cariera la clubul la care a cunoscut succesul pe toate planurile.

Messi şi şefii de pe Camp Nou s-au aşezat la masa negocierilor, la finalul cărora fotbalistul sud-american să semneze un nou contract cu FC Barcelona, scrie Marca. Actualul contract al lui Leo Messi expiră în vara lui 2021 şi, deşi acesta a avut o clauză care îi permitea să plece liber în vară, argentinianul nu a activat-o şi va rămâne în Catalonia.

Dacă discuţiile se vor încheia cu bine, căpitanul catalanilor va evolua pe Camp Nou până în 2023. Jurnaliştii spanioli susţin că Josep Maria Bartomeu, preşedintele Barcelonei, şi Jorge Messi, tatăl starului argentinian, au început negocierile în vederea noului contract, iar ambele părţi au fost bucuroase cu termenii propuşi. Oficialii catalani îşi doresc prelungirea înţelegerii pe încă două.

Ultima semnare de contract dintre Barcelona şi leo Messi s-a petrecut în 2017.



Crescut în La Masia, Leo Messi a debutat la FC Barcelona în 2005. De atunci, starul din Argentina a marcat 629 de ori şi a livrat 269 de pase de gol, în 721 de meciuri. La capitolul trofee, Messi are palmaresul extrem de bogat. Fotbalistul a ridiat deasupra capului 34 de trofee, 10 titluri de campion, 6 Cupe ale Regelui, 8 Supercupe ale Spaniei, 4 Ligi ale Campionilor, 3 Supercupe ale Europei şi 3 Mondiale ale cluburilor.

Afla mai multe despre: leo messicontactfc barcelona 

viewscnt
Articole similare