Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Start perfect pentru al treilea an la rând! Mesajul lui Messi după încă un succes în Ligă

Start perfect pentru al treilea an la rând! Mesajul lui Messi după încă un succes în Ligă galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Argentinianul şi-a felicitat coechipierii după victoria cu Inter şi le va ţine pumnii, tot din tribune, şi în El Clasico, duminică după amiază.

Messi a absentat pentru prima oară după aproape doi ani din echipa de start a Barcelonei la un meci de Champions League. Argentinianul a postat pe o reţea de socializare imediat după fluierul final al partidei de pe Camp Nou, încântat pentru victoria obţinută de colegilor săi în faţa italienilor.  

Barcelona a bătut-o pe Inter şi pentru al treilea sezon consecutiv de Liga Campionilor câştigă primele trei meciuri din grupă. A fost prima partidă fără gol primit de catalani după şase jocuri oficiale. Ultima oară când Barca închidea poarta era tot în Champions League, la debutul în competiţie, cu PSV Eindhoven. Aseară, Suarez a oferit pasa decisivă pentru primul gol al trupei blau-grana iar uruguayanul a ajuns la şase assisturi în această stagiune. Mai multe decât golurile reuşite de vârf de la startul sezonului. Fotbalistul de 31 de ani a marcat de 4 ori până acum. 

Afla mai multe despre: messisuarezbarcelona 

viewscnt
Articole similare