Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Starul american Anastacia va cânta la Turneul Final Four al Ligii Campionilor la handbal feminin, de la Budapesta

Starul american Anastacia va cânta la Turneul Final Four al Ligii Campionilor la handbal feminin, de la Budapesta

Handbal

Comentarii

Cântăreaţa americană Anastacia va deschide Turneul Final Four de la Budapesta, programat în 11 şi 12 mai, dar va susţine şi un concert în seara dinaintea competiţiei, a anunţat, luni, forul european de profil (EHF). CSM Bucureşti va lupta în sferturi cu Metz, pentru un loc la F4.

Tichetele pentru concertul din 10 mai, la petrecerea de deschidere a Turneului Final Four, costă circa 10 euro, iar înaintea acesteia va avea loc şi o întâlnire cu jucătoarele celor patru echipe participante (între orele 20.00 – 22.00).

Turneul Final Four este găzduit de Budapesta pentru a şasea oară, iar luna viitoare se vor lupta în sferturile de finală cele opt echipe care vizează câte un loc.

Meciurile vor avea loc între 4-7 aprilie (turul) şi 12-14 aprilie (returul), după următorul program: Odense HC – Gyor ETO, CSM Bucureşti – Metz Handball, Buducnost – Vipers şi FTC Budapesta – Rostov Don.

Biletele au preţuri cuprinse, în funcţie de categorie, între 48 şi 159 de euro, valabile în cele două zile de competiţie.

Afla mai multe despre: anastasia 

viewscnt
Articole similare