Experiențe împreună.
You are here:

Starul Barcelonei care a băut cafeaua în acelaşi loc în fiecare zi pentru a-şi convinge actuala soţie să iasă la o întâlnire! "Era pur şi simplu ridicol" | GALERIE FOTO

Starul Barcelonei care a băut cafeaua în acelaşi loc în fiecare zi pentru a-şi convinge actuala soţie să iasă la o întâlnire! "Era pur şi simplu ridicol" | GALERIE FOTOgalerie foto

Diverse

Mijlocaşul croat Ivan Rakitic (30 de ani) trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Raquel Mauri (29 de ani), pe care a cunoscut-o în urmă cu opt ani, după ce s-a transferat în Spania, la Sevilla, de la Schalke 04.

Raquel şi Ivan s-au căsătorit în 2015, însă startul relaţiei a fost unul dificil pentru starul Barcelonei, care a avut mult de "tras" până să o convingă pe tânără să iasă la o întâlnire.

GALERIE FOTO CU RAQUEL MAURI RAKITICRaquel lucra într-o cafenea, iar  Rakitic a fost nevoit să o invite în oraş de zeci de ori până ca ea să accepte. Aşa a ajuns mijlocaşul croat să-şi bea în fiecare zi cafeaua în barul în care lucra actuala sa soţie.

"Nu ştiu cum să explic. Uneori, când întâlneşti pe cineva ai pur şi simplu o senzaţie diferită. Mereu când o vedeam era ca şi cum o bombă exploda în interiorul meu.

Săptămână de săptămână am început să învăţ spaniolă şi aveam mari probleme. Îmi foloseam mult mâinile pentru a-i explica ce vreau să spun.

Beam atât de multă cafea... era ridicol. Probabil am invitat-o în oraş de 20 sau 30 de ori!"
, povesteşte Ivan.


Raquel nu-şi dorea să se întâlnească cu un fotbalist, fiind convinsă că acesta ar fi urmat să se transfere la un club din altă ţară. În cele din urmă a acceptat să iasă în oraş cu Rakitic şi acum cei doi sunt căsătoriţi de patru ani.

GALERIE FOTO

 

viewscnt
Articole similare