Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Starul CFR-ului, Michael Pereira, la momentul dezvăluirilor. Cum a început fotbalul, ce poreclă are şi cum a fost primul său meci la profesionişti VIDEO

Starul CFR-ului, Michael Pereira, la momentul dezvăluirilor. Cum a început fotbalul, ce poreclă are şi cum a fost primul său meci la profesionişti VIDEO

CFR Cluj

Comentarii

Michael Pereira a acordat un interviu special paginii de YouTube a celor de la CFR Cluj.

Fotbalistul CFR-ului a mărturisit pentru început cum a fost copilăria sa: ”Michael este un băiat cu surori, nu am fraţi, am crescut alături de multe femei”.

Născut în Franţa, la Livry-Gargan, Pereiera a început fotbalul în această ţară, la nivel amator: ”Aşa cum ţi-am zis, am patru surori şi nu voiau să se joace cu mine. Soluţia pentru părinţii mei era să îmi ia o minge şi să mi-o arunce. Mereu am avut noroc pentru că am crescut într-o zonă bună la casă cu gradină, acolo m-am putut juca liniştit” a explicat el. Totodată, Pereira s-a declarat extrem de încântat de aventura sa din românia, care a început în 2019, după şapte ani în fotbalul iberic şi încă trei în Turcia: ”Soţia mea vrea să mă ducă în toate părţile pentru că îi place foarte mult Clujul, îi place să iasă, dar noi fotbaliştii avem nevoie de odihnă”

Michael şi-a amintit de debutul său la Real Mallorca, echipă prin care a şi făcut pasul spre profesionişti: ”A fost incredibil pentru ca primul meu meci în care am jucat ca fotbalist profesionist a fost împotriva lui Real Madrid antrenat de Mourinho şi la care juca Cristiano Ronaldo”

Cum este el alintat de coechipieri în vestiar? ”Cel mai des îmi spun ”puma”!  Pentru că spun ei că joc ca o panteră, adică sunt agil, sunt şi puţin rapid, mă duc fie în stânga, fie în dreapta. De asta îmi spun aşa” a mărturisit francezul.

Pereira a ajuns la CFR Cluj în 2019. A jucat 31 de meciuri şi a marcat de trei ori pentru actuala campioană a României. El are 171 de meciuri în tricoul formaţiei Real Mallorca şi alte 33 în tricoul echipei secunde a clubului iberic. 

Afla mai multe despre: michael pereira 

viewscnt
Articole similare