Experiențe împreună.
You are here:

Dan Petrescu transferă de la CFR Cluj! Negocieri avansate pentru fotbalistul pe care-l vrea la Kayserispor, lângă Alibec, Lung Jr. şi Săpunaru

Dan Petrescu transferă de la CFR Cluj! Negocieri avansate pentru fotbalistul pe care-l vrea la Kayserispor, lângă Alibec, Lung Jr. şi Săpunaru

CFR Cluj

Comentarii

Damjan Djokovic (30 de ani), unul dintre starurile CFR-ului, are ofertă să plece de la Cluj. Djokovic e dorit de Dan Petrescu la Kayserispor, iar presa din Turcia anunţă că mutarea se află pe ultima sută de metri. Dan Petrescu îl cunoaşte foarte bine pe Damjan Djokovic din perioadă petrecută de antrenorul român la CFR Cluj, cu care a făcut performanţe de top pe plan intern, dar şi pe plan internaţional, în grupele Europa League.

Starul de la CFR Cluj, ca şi plecat! Damjan Djokovic, ofertă de nerefuzat de la Kayserispor, echipa lui Dan Petrescu: "Transferul e pe ultima sută de metri!"

Dan Petrescu a semnat cu Kayserispor şi va avea parte de o luptă grea pentru salvarea de la retrogradare, ajutat fiind de Denis Alibec, Cristian Săpunaru şi Silviu Lung Jr.. "Bursucul" vrea să-l aducă în Turcia pe unul dintre oamenii săi de bază din perioada CFR Cluj. Astfel, presa din Turcia scrie că oficialii lui Kayserispor au făcut o ofertă de nerefuzat pentru transferul lui Damjan Djokovic de la CFR Cluj, iar Dan Petrescu a fost esenţial în discuţiile pentru obţinerea semnăturii mijlocaşului croat.

Având în vedere condiţiile, cu Dan Petrescu la Kayserispor, şi puterea financiară a turcilor, e de aşteptat ca şefii CFR-ului să accepte să-l lase pe Damjan Djokovic să plece. Mijlocaşul croat e atras, probabil, în Turcia cu un salariu mult mai mare decât încasează în prezent la CFR Cluj.

"Kayserispor, echipa din Superligă, are parte de ore foarte ocupate pe piaţa transferurilor. Damjan Djokovic, care joacă la CFR Cluj în România, e pe ultima sută de metri a transferului la Kayserispor! Dan Petrescu, noul antrenor de la Kayserispor, a fost esenţial în transferul lui Djokovic", scriu jurnaliştii turci.

Starul de la CFR Cluj, ca şi plecat! Damjan Djokovic a fost dorit de Marius Şumudică la Gaziantep şi de încă o echipă din Turcia

Kayserispor nu e prima echipă din Turcia care-l vrea pe Damjan Djokovic. În trecut, mijlocaşul croat care e unul dintre cei mai importanţi fotbalişti cu care Dan Petrescu şi CFR Cluj au reuşit să câştige trei titluri la rând în Liga 1, a fost dorit de Marius Şumudică la Gaziantep FK. Şefii celor două grupări n-au ajuns atunci la o înţelegere, iar transferul nu s-a mai realizat. În plus, tot în Turcia, Damjan Djokovic a fost dorit de Başakşehir, campioana din "Ţara Semilunei", care a jucat în grupele Ligii Campionilor. Nici acest transfer nu s-a realizat, iar acum Djokovic are o nouă oportunitate de a junge în Turcia.

La CFR Cluj din 2017, când a "descălecat" pentru a doua oară în Gruia, Damjan Djokovic a fost un jucător extrem de important pentru Dan Petrescu şi pentru echipa cu care a reuşit să câştige de trei ori la rând campionatul în România, dar şi să ajungă de două ori în grupele Europa League şi o dată în 16-imile de finală. Per total, Damjan Djokovic a strâns 150 de meciuri la CFR Cluj, club pentru care a marcat de 13 ori şi a livrat 15 pase de gol.

  • 1,6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Damjan Djokovic în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 2022 este anul în care, în mod normal, expiră contractul dintre Djokovic şi CFR Cluj
  • 4 - patru trofee a câştigat Damjan Djokovic cu CFR Cluj, trei titluri şi o Supercupă a României

viewscnt
Articole similare
Hagi mai negociaza plecarea unui jucator de la Academie. Dupa Ghita, inca o lovitura pregatita de...