Experiențe împreună.
You are here:

Starul din NBA, Giannis Antetokounmpo, se pregăteşte intens de revenire în subsolul casei sale. "Nu am teren de baschet în curte"

Starul din NBA, Giannis Antetokounmpo, se pregăteşte intens de revenire în subsolul casei sale. "Nu am teren de baschet în curte"

Baschet

Comentarii

Chiar dacă sportul este paralizat şi el de această criză pandemică, nu înseamnă că sportivii şi-au întrerupt pregătirea. Vor să rămână în formă prin orice metode.

MVP-ul din sezonul trecut de NBA şi favorit la acelaşi premiu în actualil sezon întrerupt, baschetbalistul grec Giannis Antetokounmpo a declarat că nu se antrenează cu mingea în această perioadă: "Eu nu am teren de baschet în propria curte, aşa cum au majoritatea starurilor din NBA. Pregătirea mea este strict fizică, în mica mea sală de forţă din subsolul casei".

Starul grec al lui Milwaukee Bucks a recunoscut că echipa ţine legătura pe un grup de whatsapp, din care face parte şi antrenorul Mike Budenholzer, care le cere detalii în fiecare seară: "Vreau să ştiu parametrii fizici. Cât de repede pedalezi sau cât de mult ai alergat pe bandă", e transmite Budenholzer

Sezonul din NBA s-ar putea relua în luna iunie, este ultima ştire cu meciuri direct din play-off, dar fără spectatori.
 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe