Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Starul lui CSA Steaua o atacă frontal pe FCSB. Aşa se naşte un nou SCANDAL între cele două echipe ”roş-albastre”!

Starul lui CSA Steaua o atacă frontal pe FCSB. Aşa se naşte un nou SCANDAL între cele două echipe ”roş-albastre”!

Fotbal intern

Comentarii

CSA Steaua are un meci extrem de important pentru şefia eşalonului al 4-lea. Sâmbătă, de la 19:45, ”roş-albaştrii” o întâlnesc pe marea rivală Rapid, într-un meci cu peste 40.000 de spectatori pe Arena Naţională.

Înainte de această confruntare, cel mai important jucător al lui CSA Steaua, Andrei Predescu, a lansat câteva săgeţi otrăvitoare către FCSB, precizând că adevărata Steaua este în în Liga a 4-a!

”Diferenţa dintre Steaua şi FCSB, este una foarte clară: CSA Steaua este Steaua Bucureşti, FCSB este FCSB, sunt două echipe total diferite. CSA Steaua este unica Steaua Bucureşti şi este unica echipă pe care o iubesc milioane de români, FCSB este o echipă ca toate celelalte”, a precizat Andrei Predescu.

Andrei Predescu a discutat şi despre nivelul de joc din Liga a 4, precizând că Steaua e peste multe echipe care se luptă în play-out-ul Ligii 1!

”Am fost la două echipe de Liga 1, ştiu care este nivelul la Liga 1. Nu este grad de comparaţie, este un nivel mult mai ridicat. Dar Steaua din Liga 4 e altceva... Eu aleg Steaua din Liga 4, Steaua din Liga 3 anul viitor, Steaua din Liga 2 peste doi ani în detrimentul unor echipe din play-out-ul Ligii 1, care n-au niciun obiectiv, n-au nicio motivaţie, care fac doar act de prezenţă în Liga 1. Pentru mine Steaua din Liga 4 este peste multe echipe din play-out”, a mai spus atacantul lui CSA Steaua pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: andrei predescufcsbsteauacsa 

viewscnt
Articole similare