Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Starul lui Spurs, Christian Eriksen după 0-1 cu Ajax: ”Noi i-am făcut să arate mult mai buni decât sunt!”

Starul lui Spurs, Christian Eriksen după 0-1 cu Ajax: ”Noi i-am făcut să arate mult mai buni decât sunt!”
Comentarii

Ajax Amsterdam a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Tottenham Hotspur, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor. Unicul gol al meciului a fost marcat de Donny van de Beek în minutul 15.

La finalul meciului, Christian Eriksen, starul danez al formaţiei londoneze a explicat ce s-a întâmplat cu echipa sa în această primă manşă.

Totodată, danezul a subliniat norocul pe care Spurs l-a avut în minutul 77 atunci când David Neres a lovit bara porţii lui Hugo Lloris la scorul de 1-0 pentru Ajax: ”Nu am jucat deloc cel mai bun fotbal al nostru. A doua repriză a fost ceva mai bună, dar cred că în primele minute nu am făcut decât să ne uităm la minge şi să o cedăm unei echipe căreia îi place posesia. Trebuie să schimbăm multe pentru meciul viitor. Noi i-am făcut să arate mult mai bine decât sunt. Ok, sunt o echipă bună, dar noi i-am lăsat să câştige teren şi să controleze lucrurile. A fost vina noastră. În a doua repriză am jucat diferit, am jucat mai direct, i-am atacat mai mult, dar ne-a lipsit finalitatea fazelor. I-am făcut să arate mult mai buni decât sunt. A fost greşeala noastră, aş fi preferat să jucăm mai direct. Am avut ceva şansă la acea bară, pentru că altfel şansele nu ar mai fi existat deloc” a mărturisit Eriksen la finalul meciului Tottenham-Ajax, 0-1.

Meciul dintre Tottenham şi Ajax a fost arbitrat de spaniolul Antonio Mateu Lahoz, ajutat de conaţionalii săi Pau Cebrián Devís şi Roberto del Palomar.

Arbitru de rezervă a fost Alberto Undiano Mallenco, iar arbitri video Alejandro Hernández şi Juan Martínez. Rezumatul meciului îl vezi AICI

Meciul retur va avea loc la 8 mai şi va fi transmis în direct de Telekom Sport.

Afla mai multe despre: christian eriksenchampions leaguetottenham 

viewscnt
Articole similare