Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Starul Spaniei nu face diferenţe între Franţa, Germania şi România. Declaraţii măgulitoare la adresa elevilor lui Mirel Rădoi

Starul Spaniei nu face diferenţe între Franţa, Germania şi România. Declaraţii măgulitoare la adresa elevilor lui Mirel Rădoi

Echipa națională

Comentarii

Borja Mayoral, fotbalist care aparţine de Real Madrid este unul dintre cei mai promiţători atacanţi spanioli ai momentului. El a vorbit pentru presa spaniolă despre posibilitatea ca Spania să joace finala Euro 2019.

Spania joacă în semifinale cu Franţa şi speră să prindă finala de la Udine. Borja Mayoral, atacantul împrumutat de Real Madrid la Levante explică: ”Cunoşteam foarte bine atât naţionala Franţei, cât şi naţionala României, cele două posibile rivale din semifinale. Sincer, cred că ne era oarecum indiferent pe cine urma să înfruntăm pentru că sunt două echipe foarte bune” a declarat Mayoral, citat de AS.

”Aşteptăm semifinala cu Franţa ca pe o finală. Avem în faţă încă două meciuri şi ştim că nu va fi deloc uşor” a mai adăugat starul din atacul Spaniei. ”Indiferent cu cine vom juca finala, dacă o vom juca, este clar că ne vom duela cu o formaţie de top” a mai spus vârful crescut de Real Madrid. 

Mayoral (22 de ani) a marcat sezonul trecut 5 goluri pentru Levante, formaţie unde joacă sub formă de împrumut de la Real Madrid. Pentru prima echipă a madrilenilor, Borjita are 7 goluri marcate în 31 de meciuri.

Afla mai multe despre: borja mayoralromânia u21 

viewscnt
Articole similare