Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Starul Ucrainei, impresionat de Mircea Lucescu. Vitaliy Mykolenko: ”Ce a făcut el pentru noi ne va ajuta la Euro”

Starul Ucrainei, impresionat de Mircea Lucescu. Vitaliy Mykolenko: ”Ce a făcut el pentru noi ne va ajuta la Euro”

EURO 2020

Comentarii

Vitaliy Mykolenko a fost invitat la conferinţa de presă susţinută joi de naţionala Ucrainei.

Unul dintre cei mai bine cotaţi jucători de la Dinamo Kiev, Mykolenko a vorbit despre contingentul serios de jucători de la formaţia sa de club, care reprezintă la Euro 2020, Ucraina: ”Nu aş spune că ne ajută faptul că suntem 10 jucători de la Dinamo Kiev, toţi suntem o echipă aici şi am venit aici cu emoţii pozitive şi nu ne gândim de la ce echipe de club vine fiecare. La fel cum a spus şi Taras (n.r Stepanenko) , sunt aceleaşi favorite la fiecare turneu, aşa că nu ştiu ce să mai spun.”

Importanţa lui Mircea Lucescu în cariera fotbaliştilor de la Dinamo Kiev devine pe zi ce trece tot mai mare. Un detaliu pe care l-a remarcat şi Vitaliy Mykolenko, un fotbalist urmărit deja de cluburi importante din Europa: ”Nu l-am văzut pe Mister la Bucureşti, încă, dar sper să avem oportunitatea să ne vedem înaintea meciului şi să dfiscutăm. Unii am terminat sezonul mai devreme, alţii mai târziu, dar acum am ajuns cu toţii la acelaşi nivel de pregătire. Suntem în vârf de formă şi abia aşteptăm, vrem să avem cele mai bune evoluţii. Cred că Mister Lucescu ne-a ajutat mult şi ne va ajuta şi în viitor, aşa că ceea ce a făcut pentru noi cu sigurnaţă ne va ajuta la Euro” a mărturisit fotbalistul ucrainian.

Despre debutul Ucrainei la turneul final, Vitaliy Mykolenko a spus: ”Este o echipă foarte puternică. Am jucat împotriva lor la naţionalele de juniori. Este o echipă omogenă şi cu jucători de calitate şi mereu mi-a fost dificil să joc împotriva lor.  Fizic suntem bine, iar în ceea ce priveşte moralul, suntem toţi nerăbdători. Pentru mine este primul European şi este normal să fim emoţionaţi pentru acest start.

  • 17 milioane de euro este cota fundaşului stânga de la Dinamo Kiev
  • 22 de ani are Vitaliy Mykolenko
  • 36 de apariţii a bifat sub comanda lui Mircea Lucescu stagiunea trecută
  • 2 goluri şi 4 pase decisive are în sezonul trecut

”Ne-am pregătit foarte bine în Ucraina, am ajuns toţi la un nivel bun din punct de vedere fizic. Acum la Bucureşti ne pregătim pentru primul meci şi antrenamentele de desfăşoară bine. Cât despre mine, sunt bine. Sunt pregătit să joc, dacă nu eram pregătit, nu aş fi fost aici. Am discutat şi noi despre favorite. Avem o grupă grea, dar şi celelate grupe sunt tari. Este grupa Portugaliei cu  Ungaria şi Franţa. Sunt echipe serioase şi printre favorite. La fiecare European sunt aceleaşi forţe care se bat pentru trofeu, dar sperăm că vor fi şi surprize. Noi vom face tot ce este posibil” a mărturisit şi Taras Stepanenko

Ucraina joacă duminică, 13 iunie, contra Olandei, la Amsterdam, în primul meci din grupa de calificare de la Euro 2020. Tot ceea ce trebuie să ştii despre Euro 2020 găseşti pe site-ul www.telekomsport.ro

Afla mai multe despre: mykolenkomircea lucescu 

viewscnt
Articole similare