Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Starurile din Premier League nu-s de acord cu tăierile salariale! Unde preferă să ajungă banii

Starurile din Premier League nu-s de acord cu tăierile salariale! Unde preferă să ajungă banii

Premier League

Comentarii

Mai bine dăm banii sistemului de sănătate decât să-i îmbogăţim mai mult pe patroni.

Aceasta a fost ideea generală desprinsă dintr-o videoconferiţă care a avut în prim plan cateva staruri din Premier League. Kevin de Bruyne de la City alaturi de căpitanii de la Watford şi West Ham, Troy Deeney, respectiv Mark Noble au demontat logica din spatele deciziei de a tăia salariile jucătorilor din cauza pandemiei de coronavirus.  Propunerea e ca aceştia să piardă 30% din drepturi pe o perioada de 12 luni. Acest lucru ar echivala cu 500 de milioane de lire sterline. Adica 200 de milioane de lire sterline, in taxe, care nu mai ajung la stat.

Jucătorii au spus că înţeleg perfect situaţia actuală şi că-şi doresc ca toate aceste decizii să ajute persoanele şi entităţile care au acum mai multă nevoie. În plus, fotbaliştii vor să li se garanteze că intreg stafful de muncitori din interiorul cluburilor vor păstra 100% din salarii.

Asociatia Fotbaliştilor Profesionişti susţine nemulţumirea jucătorilor şi subliniază, chiar, că decizia ar face mai mult rau decât bine tuturor parţilor implicate - în afară de patronii de cluburi. Peste 60 de persoane au participat la videconferinţă şi fiecare club din Premier League a avut cel puţin un reprezentant. Concluzia a fost că, în cel mai rău scenariu, acela în care sezonul nu va fi reluat, pierderile din drepturile de televizare, bilete si contracte adiacente, ar putea depăşi cu puţin un miliard de lire sterline.

Afla mai multe despre: premier leaguesalariicoronavirus 

viewscnt
Articole similare