Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Starurile lui Juventus, acuzate de adversari că simulează: "Se aruncă pe jos trei minute când sunt atinşi"

Starurile lui Juventus, acuzate de adversari că simulează: "Se aruncă pe jos trei minute când sunt atinşi"

Juventus

Comentarii

Ante Rebic, atacantul lui AC Milan, a intrat "cu talpa înainte" la jucătorii de la Juventus, pe care i-a acuzat că simulează.

Într-un interviu pentru SportWeek, croatul a vorbit despre genul de fotbalişti care nu îi plac şi chiar a nominalizat câţiva dintre rivalii de la Juventus. 

"Nu sunt fanul unui jucător ca Higuain, care e puternic şi mare, dar care se aruncă pe jos trei minute când este atins. Acelaşi este cazul şi lui Bernardeschi", a declarat Rebic. Totodată, atacantul a vorbit şi despre incidentul cu Szczesny, care la ultimul meci direct, când scorul era 2-0 pentru Juventus, i-a transmis lui Rebic să nu fie "arogant". Croatul nu i-a răspuns pe moment, iar Milan a revenit pe tabelă şi a câştigat cu 4-2, Rebic fiind unul dintre marcatori. 

Împrumutat de la Eintracht Frankfurt vara trecută, Ante Rebic nu a avut un început de sezon foarte bun la AC Milan, însă odată cu venirea lui Zlatan Ibrahimovic, forma croatului s-a schimbat şi a început să marcheze. În total, el a marcat 11 goluri în tricoul rossonero. 

Afla mai multe despre: higuainjuventusante rebic 

viewscnt
Articole similare