Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Staţi să vedem dacă urmează meciul cu Farul” Florin Tănase, fericit că a revenit cu gol la FCSB: ”Mister ne-a felicitat”

”Staţi să vedem dacă urmează meciul cu Farul” Florin Tănase, fericit că a revenit cu gol la FCSB: ”Mister ne-a felicitat”

FCSB

Comentarii

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, la Buzău, cu scorul de 3-0, echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii 1.

Florin Tănase în minutul 56, Andrei Dumiter în minutul 65 şi Claudiu Keşeru în minutul 69, au marcat golurile victoriei pentru echipa gazdă. CS Mioveni a jucat din minutul 45+1 fără Buziuc, eliminat.

”Mă bucur că am revenit după atât timp, din păcate am revenit pe un teren foarte greu” a spus Florin Tănase, autorul primului gol al meciului. ”Sunt bucuros şi că i-am făcut fericiţi şi pe colegii noştri care voiau această victorie, dar şi pe Mister, care sunt în carantină. Ne-a transmis felicitări prin domnul Eugen Nae. Am revenit la timp, dar mai am de muncă. Sper să reintru în formă” a anunţat Florin Tănase.

”Aveam nevoie de un prim gol, eram conştient că nu ne va fi uşor. Cu siguranţă a contat foarte mult acea eliminare a lui Buziuc. Eram încrezători, chiar dacă am avut o singură revanşă pe bancă. Ştiam că suntem destul de valoroşi în primul 11 şi putem să câştigăm” a mai adăugat Florin Tănase.

FCSB a jucat pe teren propriu la Buzău: ”Ce să mai zic, aşa am păţit în fiecare an, şi anul trecut, tot la fel am plecat pe la Giurgiu, nu ştiu ce a păţit tabela de pe Arenă. Numai nouă ni se întâmplă când suntem într-o formă bună, trebuie să plecăm de pe Arena Naţională. Staţi să vedem dacă o să urmeze meciul cu Farul, eu cred că nu. Mai avem mâine un test şi suntem prea puţin. Nu am emoţii, am mai trecut prin asta” a concluzionat Florin Tănase.

Afla mai multe despre: florin tănase 

viewscnt
Articole similare