Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

STATISTICĂ | Kylian Mbappe, sportivul cel mai mediatizat în Franţa, în anul 2018

STATISTICĂ |  Kylian Mbappe, sportivul cel mai mediatizat în Franţa, în anul 2018
Comentarii

Fotbalistul francez Kylian Mbappe, jucătorul echipei Paris Saint-Germain, care a împlinit joi 20 de ani, este sportivul cel mai mediatizat în Franţa, conform unui studiu realizat de Press'edd pe o perioadă cuprinsă între 1 ianuarie şi 5 decembrie 2018.

Numele lui Mbappe a fost citat în acest interval de 68.699 de ori în presa franceză, campionul mondial devansându-l pe selecţionerul Franţei, Didier Deschamps (61.848 citări), şi pe brazilianul Neymar, colegul său de la PSG (55.105 citări). Cei trei sunt urmaţi de atacantul lui Atletico Madrid, Antoine Griezmann, cu 45.900 citări, conform ziarului Le Figaro.

Această ierarhie este dominată, de altfel, de fotbalişti, într-un an în care Franţa a reuşit să câştige Cupa Mondială. Cea mai mare cădere în topul 1.000 a suferit-o fostul internaţional francez Patrice Evra, care a coborât 890 de locuri, aflându-se acum pe 988, în ciuda unei activităţi debordante şi uneori derutante pe reţelele de socializare. Cel mai mare salt l-a făcut, în schimb, Gustavo Poyet, fostul antrenor al lui Girondins Bordeaux, care a urcat pe locul 255.

Afla mai multe despre: kylian mbappeneymarstatistica 

viewscnt
Articole similare