Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Statistica nu lasă loc de îndoieli! Ne întoarcem cu victorie din Lituania?

Statistica nu lasă loc de îndoieli! Ne întoarcem cu victorie din Lituania?
Comentarii

România şi Lituania s-au întâlnit de nouă ori după ce statul baltic şi-a câştigat indepenenţa în 1991. O singură dată nu ne-am impus în faţa lituanienilor. Dezastrul de la Cluj, din 2008, nu a fost însă uitat de nimeni.

România are 8 victorii din 9 jocuri disputate în faţa Lituaniei, în ultimii 18 ani. Şase partide au fost oficiale, iar trei amicale. Singura înfrângere a venit în toamna lui 2008, în preliminariile Cupei Mondiale din Africa de Sud. Tamaş era pe teren atunci. 
 
"Statistic suntem peste Lituania. Dar să nu uităm ce a fost la Cluj, eram şi atunci, ce lot aveam!!! Dar am pierdut. Şi nu trebuie să mergem acolo ca superiori Lituaniei. Trebuie să mergem acolo să câştigăm şi să jucam cât mai bine" a spus Tamaş
 
Naţionala joacă din nou pe teren sintetic un meci oficial după doi ani. În octombrie 2016, am făcut doar remiză în Kazakhstan.  
 
"Primul meci e mai important, pentru că se joacă pe sintetic şi nu cred că este cineva din naţională care este obişnuit să joace pe sintetic şi din câte am înţeles că o să îl ude foarte tare şi o să fie greu pentru toţi"  a adăugat fundaşul naţionalei. 

Afla mai multe despre: românialituaniatamaş 

viewscnt
Articole similare