Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Statisticile incredibile ale lui Kante după Real Madrid - Chelsea 1-1! "Nu m-am îndoit niciodată de asta. Joacă pentru doi!"

Statisticile incredibile ale lui Kante după Real Madrid - Chelsea 1-1! "Nu m-am îndoit niciodată de asta. Joacă pentru doi!"
Comentarii

Real Madrid si Chelsea au remizat în turul semifinalelor UEFA Champions League, scor 1-1, în direct pe TelekomSport 1.

Chelsea a început meciul bine şi a surprins-o pe Real Madrid după ce a deschis scorul prin Pulisic în minutul 14. Real Madrid a egalat prin Benzema cu 15 minute înainte de finalul primei reprize.

Pe o ploaie torenţială, meciul a rămas egal până la fluierul final, iar clubul din capitala Angliei pleacă cu prima şansă la calificarea în finală, datorită golului marcat în deplasare. 

Campionul mondial, Kante, a fost omul meciul şi a dominat la mijlocul terenului. Prestaţia sa nu a fost ignorată de fostul jucător al londonezilor, Fabregas, care l-a lăudat pe contul personal de Twitter. Mijlocaşul francez a reuşit 6 driblinguri în meci, mai mult decât tot lotul lui Real Madrid, care a driblat doar de 5 ori. 

"N'Golo a fost tot timpul un jucator mare. Nu m-am îndoit niciodată de asta. Joacă pentru doi", a fost reacţia lu Fabregas. 

 

Kante a fost cel mai bun şi pe fază defensivă. El a câştigat cele mai multe dueluri (21) şi a avut cele mai multe preluări reuşite (6). 

 

PSG şi Manchester City se vor înfrunta în cealaltă semifinală, iar meciul este transmis miercuri de la ora 22:00, în direct pe TelekomSport 1 şi pe telekomsport.ro.  

 

Afla mai multe despre: kante 

viewscnt
Articole similare