Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steaua a anunţat preţurile biletelor pentru inaugurarea stadionului. Cât costă cel mai ieftin tichet. UPDATE: Se anunţă o arenă plină! 10 mii de bilete au fost deja vândute

Steaua a anunţat preţurile biletelor pentru inaugurarea stadionului. Cât costă cel mai ieftin tichet. UPDATE: Se anunţă o arenă plină!  10 mii de bilete au fost deja vândute

Steaua

Comentarii

Steaua a anunţat că a pus în vânzare biletele pentru inaugurarea stadionului, eveniment în cadrul căruia vor fi sărbătoriţi şi 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni. Evenimentul va avea loc pe 7 iulie, de la 19:15.

Update:  Se pare că stadionul Stelei va fi plin la inaugurarea de pe 7 iulie. Potrivit unor informaţii de ultimă oră, deja 10 mii de bilete ar fi fost deja vândute


Oficialii Stelei au programat pentru data de 7 iulie inaugurarea stadionului, printr-un meci amical cu OFK Belgrad. Este aceeşi echipă care a participat şi la inaugurare vechiului stadion, în urmă cu 47 de ani.

În cadrul aceluiaşi eveniment va fi şi aniversarea a 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni. Această sărbătoare ar fi trebuit să aibă loc pe 7 mai, dar ea a fost reprogramată din cauza restricţiilor impuse atunci din cauza pandemiei.

Steaua a scos la vânzare biletele pentru inaugurarea stadionului. Cel mai ieftin tichet costă 15 lei

Miercuri dimineaţă, oficialii Stelei au anunţat preţurile biletelor pentru evenimentul în care stadionul va fi inaugurat. Preţurile sunt accesibile şi cel mai ieftin tichet costă 15 lei.

Preţurile biletelor pentru inaugurarea stadionului Steaua sunt:

-Peluze (Nord & Sud): 15 LEI;
-Tribuna II: 25 LEI;
-Tribuna I: 40 LEI;
-Bilet virtual susţinere: 10 lei.

Biletele pot fi achiziţionate atât online, prin platforma bilete.ro, cât şi la casele de biletele ale stadionului Steaua. Potrivit restricţiilor impuse de pandemie, vor fi scoase la vânzare bilete pentru doar 50% din capacitatea stadionului.

”7 iulie 2021, o zi istorică pentru Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Odată cu meciul prin care arena Steaua se va inaugura, vom avea ocazia de a sărbători împreună cu suporterii şi iubitorii clubului roş-albastru, 74 de ani de istorie dar şi 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni.

La 47 de ani distanţă, echipa de fotbal care a inaugurat vechiul stadion Steaua, reintră pe teren, de această dată într-o arenă nouă, strălucitoare, o arenă a secolului XXI!  Inaugurarea noului stadion al clubului militar, va avea loc miercuri, 7 iulie 2021, ora 19.15, printr-un meci de fotbal ce rescrie istoria, în compania echipei OFK BELGRAD.

Eroii de la Sevilla, componenţi ai lotului Steaua 86, cei care au reuşit prin ambiţie, determinare şi perseverenţă să aducă  Cupa Campionilor Europeni în vitrina clubului, vor fi prezenţi la acest eveniment istoric”, se arată în comunicatul emis de Steaua.

Reguli pentru cei care vor să participe la inaugurarea stadionului Steaua. Cine poate participa:

-Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
-Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore înaintea începerii meciului;
-Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezenţa de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfăşurării evenimentului);
-Persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înaintea începerii meciului;
-Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi nu au schema completă de vaccinare, DAR care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore ori rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
 

Afla mai multe despre: steaua 

viewscnt
Articole similare